• PRO TV
  • (P) 5 tipuri de accesorii pentru orice fashion addict

(P) 5 tipuri de accesorii pentru orice fashion addict

(P) 5 tipuri de accesorii pentru orice fashion addict

Deși stilul vestimentar diferă de la persoană la persoană, cu toții suntem atenți la tendințele în modă și cumpărăm accesorii stylish, pe care le putem asorta cu ușurință la orice.

Astfel, există accesorii necesare în garderoba unei femei, care completează ținutele purtate și evidențiază personalitatea. Află care sunt acestea din articolul pe care l-am pregătit pentru tine!

Cercei sau brățări

Cerceii și brățările reprezintă accesorii ideale pentru orice fashion addict. Indiferent de model, mărime sau design, acestea au rolul de a pune în evidență o varietate de ținute, de la cele office, pe care le porți la locul de muncă, până la cele casual sau elegante. Cerceii și brățările sunt ușor de purtat și se potrivesc tuturor stilurilor vestimentare. Astfel, te poți îndrepta către achiziționarea accesoriilor handmade, din metale prețioase sau din alte materiale. În funcție de preferințele tale și de fizionomie, poți alege cercei lungi, de tip candelabru, cercei simpli, cu șurub sau cercei rotunzi, potriviți pentru o față lungă, cu linii drepte. Găsești accesorii din argint pe Metaphora, feminine și delicate, care îți vor pune în valoare atât încheieturile, cât și trăsăturile feței. 

Ceas de mână

Un alt accesoriu esențial din garderoba unei femei este ceasul de mână, util, practic și elegant, fiind alegerea potrivită, indiferent de ținuta aleasă. Chiar dacă există numeroase modele, tipuri, mărci sau stiluri de ceasuri, este important să știi cum îl porți, astfel încât să creezi o apariție memorabilă. De aceea, evită să accesorizezi la o ținută office un ceas sport sau un ceas sport la o rochie prețioasă. Totodată, dacă nu ai o încheietură foarte fină, este recomandat să renunți la ideea de a cumpăra un ceas voluminos, în favoarea unui ceas delicat, clasic, cu cadran mic, care îți va pune în valoare feminitatea.

Ochelari de soare

Ochelarii de soare fac parte din arsenalul de accesorii al oricărei pasionate de modă. Aceștia nu doar că îți oferă protecție împotriva razelor ultraviolete și îți ascund cearcănele într-o scurtă vizită la mall, ci reprezintă un accesoriu care aduce un plus de eleganță chiar și unei ținute vestimentare aparent banale. Desigur, culoarea și forma ochelarilor de soare depind atât de ținuta pe care o porți, cât și de stilul care te caracterizează. Poți alege ochelari de tip aviator, care se integrează atât în ținutele casual, cât și în cele elegante, dar și ochelari de tip cat eye, potriviți pentru o rochie casual, de zi. Indiferent de anotimp, ochelarii de soare se numără printre accesoriile care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă.

Pălării

Un alt accesoriu care îți oferă eleganță, indiferent de ținuta aleasă, este pălăria. Fie că este vorba despre o pălărie groasă, fie că este vorba despre o pălărie de vară, din paie, acest accesoriu are rolul de a îmbunătăți aspectul unui outfit și este util în zilele în care nu reușești să îți aranjezi părul sau nu ai timp să îl coafezi. În acest fel, vei reuși să oferi un plus de elegantă ținutei tale în orice anotimp.

Genți

Pasionatele de modă dețin în colecția de accesorii numeroase modele de genți. De la poșete voluminoase, în culori și designuri diferite, până la clutch-uri potrivite pentru evenimentele care au loc seara, acestea pot fi extrem de funcționale și încăpătoare, astfel încât să ai mereu cu tine lucrurile de care ai nevoie. Dacă ai un loc de muncă solicitant și ai nevoie în activitățile zilnice de laptop sau cameră de filmat, o geantă clasică nu e tocmai cea mai bună opțiune. Alege gențile cu formă și mărime ideală, care se potrivesc ținutei purtate și nevoilor tale de zi cu zi.

Acestea sunt cele mai importante accesorii din garderoba unei femei, care pot fi ușor de asortat și îți oferă o eleganță aparte, în fiecare zi.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni