• PRO TV
  • Poza cu care Vica Blochina a încins spiritele pe internet, de Ziua Națională

Poza cu care Vica Blochina a încins spiritele pe internet, de Ziua Națională

Poza cu care Vica Blochina a încins spiritele pe internet, de Ziua Națională

Vica Blochina l-a urat românilor La mulți ani într-un mod cât se poate de provocator. Îndrăzneala fostei amante a lui Victor Pițurcă a încins spiritele în mediul online.

Vica Blochina s-a născut în Lituania, dar de Ziua Națională a României a fluturat drapelul tricolor. Nu pe stradă, ci în studioul foto, unde s-a lăsat fotografiată într-un fel care i-a împărțit pe fanii ei în două tabere. Unii au hulit-o, alții au apreciat-o pentru îndrăzneala de a se fotografia îmbrăcată doar în drapelul României.

„Este foarte urât din partea ta să folosești steagul României în felul ăsta. Nu așa se promovează România, stimată doamnă”, a scris unul dintre cei 173.000 de urmăritori de pe Instagram. 

„Ca de fiecare dată pozezi și postezi în stiul unei femei ușoare”, a scris un altul.

„Mult curaj și, de fapt, oameni frustrați comentează cu o răutate în postul Crăciunului”, i-a luat apărarea un altul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vica Blochina (@vica_blochina) on

  

Deși trăiește în România din anii ’90 și a avut o relație „interzisă” de 16 ani cu Victor Pițurcă, Vica Blochina a declarat recent că nu s-ar mărita niciodată cu un român. 

„Nu m-aş vedea niciodată căsătorită. Dacă voiam, mă măritam, dar în niciun caz cu un român. Acum, cu alegerile, deşi nu am nicio treabă cu politica, am înţeles că românii nu ştiu să respecte femeia. E un calvar să fii femeie în România. Dacă încerci să scoţi puţin capul eşti înjurată, huiduită. M-a oripilat ce s-a întâmplat. Bărbaţii uită că au şi ei mame. E o problemă cu educaţia”, a dezvăluit Vica Blochina în OK! Magazine.

Citește și: Vica Blochina n-are iubit, dar spune că viața ei e frumoasă: „Sunt o femeie împlinită”

Luna trecută, Vica Blochina a fost supusă de Cătălin Măruță unui test cu detectorul de minciuni. Care a fost rezultatul aflați mai jos (de la minutul 4).



Fotografii: @vica_blochina

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni