• PRO TV
  • Ce iubită sexy are Speak! Ștefania este dansatoare, cântăreață și influencer

Ce iubită sexy are Speak! Ștefania este dansatoare, cântăreață și influencer

Ce iubită sexy are Speak! Ștefania este dansatoare, cântăreață și influencer

În urmă cu doi ani, la doar câteva luni după ce se despărțea de Adelina Pestrițu, Speak începea o nouă relație, cu o tânără dansatoare despre care la acea vreme nu se știau prea multe detalii.

Despărțit de Adelina Pestrițu din toamna anului 2016, Speak a cunoscut-o pe Ștefania în primăvara lui 2017, iar relația cu aceasta a recunoscut-o câteva luni mai târziu, când a mers alături de noua lui iubită la un eveniment monden.

Prima dată când Speak și Ștefania au apărut împreună a fost în videoclipul piesei “Libelula”, pe care artistul a lansat-o în luna mai a anului 2017, iar de atunci toată lumea a presupus că ei sunt împreună. Inițial, tânăra a primit porecla de Libelula, dar apoi ea a devenit influencer și chiar cântăreață, cea mai recentă piesă a ei, “Aleg să iert”, fiind lansată în urmă cu aproximativ două luni.

Ștefania, care pe 25 decembrie va împlini 23 de ani, a reușit să cucerească YouTube-ul cu melodia ei, al cărei videoclip a intrat rapid în trending, acolo unde a ocupat chiar și prima poziție, iar până în prezent clipul a depășit șase milioane de vizualizări pe internet.

De-a lungul timpului, iubita lui Speak a demonstrate că este o tânără foarte sexy, care arată aproape perfect, iar în vara acestui an chiar a postat pe contul ei de Instagram câteva fotografii în care apărea goală complet.

Vezi și: Speak devine Make-up artist pentru iubita Stefania

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni