• PRO TV
  • Miliția Modei. Costi Diță, siderat de cel mai mare decolteu pe care l-a văzut: Daca se apleacă, bănuiesc că vezi până jos

Miliția Modei. Costi Diță, siderat de cel mai mare decolteu pe care l-a văzut: Daca se apleacă, bănuiesc că vezi până jos

Miliția Modei. Costi Diță, siderat de cel mai mare decolteu pe care l-a văzut: Daca se apleacă, bănuiesc că vezi până jos

Costi Diță, actorul care îl interpretează pe simpaticul Giani în serialul Las Fierbinți, continuă să analizeze pentru protv.ro ținutele vedetelor. Actorul a fost de-a dreptul siderat când a văzut decolteul uluitor purtat de modelul Neelam Gill. “Ăsta e tatăl lor , e șeful la decolteuri! E ursul ăla din pădure, legenda! Legenda decolterurilor!”, a spus Costi Diță :)

“Ăsta e genul de ținută care îmi spune mie că sunt pe lângă! E clar că nu știu să apreciz ce e frumos. Sunt sigur că cei din cercul ei de apropiați îi zic că ținuta e extraordinară. Eu mă gândesc la “Arlechino”, dar nu am avut material suficient…E atât de profund decolteul…Tot materialul de sus a fost folosit pentru picioare, acolo s-a exagerat, iar pentru partea de sus  nu a mai rămas.  Ăsta e tatăl lor, e șeful la decolteuri! E ursul ăla din pădure, legenda! Legenda decolterurilor! Vine ăla :)"

 Elvisul decolteurilor… Dacă se apleacă, bănuiesc că vezi până jos… Vezi siiii… doar dacă e cu bandă dublu adezivă :)   Cred că e bandă adezivă peste tot, de la sâni până în jurul buricului, cred că a consumat o rolă”, spune Costi Diță. 

“Dar s-ar putea să vina cineva care chiar se ocupă cu moda și să îmi spună “Ești un profan, ce cauți tu aici să comentzi despre ținuta asta care este extraordinară?”| Și eu nu am ce să zic! Nah, nu știu, poate așa e la voi! Așa o fi treaba și nu știu eu!”, mai spune Costi Diță. 

“Tot ce îi doresc e să fie sănătoasă, pentru că riști niște pneumonii pe vremea asta schimbătoare. E exagerat, dincolo de orice chestie, vrei să se uite lumea la tine… Ce să știu eu un țăran, un profan, un nemernic în ale modei”, spune actorul. 


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni