Miliția modei: Costi Diță fascinat de Beyonce și intrigat de Emilia Clarke

Miliția modei: Costi Diță fascinat de Beyonce și intrigat de Emilia Clarke
Autor: Redactia
Data publicarii: 03 Decembrie 2019
Data actualizare: 03 Decembrie 2019
Costi Diță continuă să analizeze stilul vestimentar al vedetelor. La “Miliția modei”, actorul care îl interpretează pe Giani din Las Fierbinți vorește despre Beyonce și Emilia Clarke – Daenerys din Game of Thrones. 

Costi Diță despre Emilia Clarke: “Emilia îmi aduce aminte de mine când mergeam la baieram”

“Emilia îmi aduce aminte de mine când mergeam la baieram. Eram puști și nu aveam bani de haine și atunci mă ajuta unchiul, încropea tot felul de ținute din tot ce avea el. El era deja la nivelul superior, la adulți – băieții serioși care au un job, haine frumoase. Dar eu eram slab și pălug, iar el era solid, trăgea de fiare, îți dai seama nu se potrivea cu nimic. Dar încropeam, ridicam un pic mânecile la cămașă, pantalonii îi suflecam, făceam tot felul de nebunii din astea… 

Emilia îmi da senzația că e o încropeală ceva, că are un prieten și nu a putut să refuze. “Te rog frumos, lasă-mă să mă ocup de hainele tale” și ea a zis “Bine, măăă, George, dar nu știu dacă rochia asta unde îmi lipsește mânecă este ok…pentru că am senzația că mi-a rupt-o cineva la metrou”. 

Nu prea o avantajează ținutele pe care le alege. Nu are și ea o prietenă care să îi spună? De la ținute îndrăznețe trece în ceva extrem de potolit și ea e tânără și plină de viață… Costumul ăsta cărămiziu -  parcă l-a împrumutat de la cineva, nu arată rău, dar nici nu vine cum trebuie. Ea clar e frumușică, are oameni în jurul ei care îi spun “Ești foarte frumoasă!” … chiar e și până la urmă treci peste haine…

Zici că e rochia bunicii, prea de pe vremea lu’ mamaia, dar hai să îi smulg mâneca și gata, avem varianta 2019”, spune Costi Diță .

Costi Diță  despre Beyonce: Mi se pare foarte șmecheră! 


“Mi se pare foarte șmecheră Beyonce, e în stilul ei de divă, nu ai ce să zici de ea… E acolo, și vocea, și prezența, nu a făcut carieră degeaba. Nu degeaba are milioane de view-uri. E într-un mare fel… E unde trebuie!  Nu ne dezbracăm complet, nici nu are nevoie că ea chiar are un talent și e renumită pentru ce face. Dar ținutele sunt foarte șmechere… Când ar trece pe lângă mine aș aplauda. E divă, regina Amazonului:  “Am venit, fac prăpăd!”, spune Costi Diță .  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies