• PRO TV
  • Oana Radu este bună de plată, după ce a pierdut o bătălie importantă cu fostul soț. Artista i-a deschis trei procese, dar l-a pierdut, deja, pe unul dintre ele

Oana Radu este bună de plată, după ce a pierdut o bătălie importantă cu fostul soț. Artista i-a deschis trei procese, dar l-a pierdut, deja, pe unul dintre ele

Oana Radu este bună de plată, după ce a pierdut o bătălie importantă cu fostul soț. Artista i-a deschis trei procese, dar l-a pierdut, deja, pe unul dintre ele

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au divorțat, la finalul anului trecut, pe cale amiabilă, doar că, la scurt timp după aceea, a început războiul dintre ei. Cei doi au ajuns la cuțite, iar artista a primit o lovitură dură, după ce i-a deschis fostului partener trei procese.

Gallery

Cu toate că, pe contul ei de Instagram, a spus toate lucrurile prin care a trecut din cauza fostului soț, judecătorii au decis să îi dea câștig de cauză lui Cătălin Dobrescu, într-unul din procesele deschise de Oana Radu.

Oana Radu a pierdut unul dintre procesele deschise împotriva lui Cătălin Dobrescu

Pe data de 23 aprilie, a avut loc încă un termen al procesului, obiectul acestuia fiind sechestrul judiciar. Cătălin Dobrescu a avut calitatea de pârât, iar verdictul a venit după o lună de amânări.

Citește și:

​În cele din urmă, magistrații au respins cererea artistei, și anume, aceea de a-i fi pus sechestru judiciar lui Cătălin Dobrescu. Mai mult decât atât, dat fiind faptul că a pierdut procesul, Oana Radu este nevoită să plătească și cheltuielile de judecată ale fostului soț, fiind vorba de suma de 2.000 de lei.

Oana Radu susține că a fost amenințată de Cătălin Dobrescu

La câteva săptămâni de la separare, Oana Radu și-a luat inima în dinți și a vorbit despre motivul pentru care a divorțat. Conform acesteia, pe lângă scandalurile și problemele financiare, Cătălin Dobrescu ar fi amenințat-o cu bătaia.

În cadrul unei emisiuni televizate, Oana Radu a mărturisit că a avut nevoie de o perioadă destul de lungă, pentru a-și găsi puterea să vorbească, întrucât s-a temut de ceea ce ar putea să îi facă cel alături de care a ajuns în fața ofițerului de stare civilă.

Citește și:

„Mie mi-a fost foarte mult timp frică de el după ce ne-am despărțit. Mi-am dat seama că nu sunt singură și mi-am dat seama că mă pot folosi de treaba asta, pentru că sunt persoană publică și pot să cer ajutorul, că nu este nimeni mai presus de nimeni în țara asta, mai presus de lege. Am crezut că o să putem rezolva chestiile astea între noi”, a declarat artista.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni