• PRO TV
  • Kobe Bryant, identificat în elicopterul prăbușit după amprente. Care e situația celorlalți decedați

Kobe Bryant, identificat în elicopterul prăbușit după amprente. Care e situația celorlalți decedați

Kobe Bryant, identificat în elicopterul prăbușit după amprente. Care e situația celorlalți decedați

Doar 4 dintre victimele accidentului de elicopter în care a pierit legenda NBA Kobe Bryant au fost identificate oficial de legiști după amprente. Identitatea celorlați 5 decedați a fost confirmată de rezultatul unor analize mai complicate.

Kobe Bryant și alte trei victime ale accidentului de elicopter din 26 ianuarie 2020 au fost identificate oficial după amprente, susțin experți amerciani citați de revista People. Printre ele nu se află fiica fostului baschetbalist, Gianna, care era lângă tatăl ei în momentul tragediei.

Acest lucru înseamnă că trupurile decedaților au suferit leziuni grave, care au împiedicat o identificare facilă. Legiștii au făcut apel la analize mai complicate, prin verificarea ADN, în cazul celorlalte 5 victime.

„Anchetatorii au identificat 3 bărbați și o femeie care erau în aparatul de zbor”, anunțau marți surse din cadrul Biroului de Medicină Legală. Identitatea celorlalți 5 decedați a fost confirmată câteva zile mai târziu. 

Kobe Bryant și fiica lui, Gianna. FOTO: Getty Images

Este vorba de fiica lui Kobe Bryant, Gianna, două dintre colegele fetei – Payton Chester și Alyssa Altobelli, mama uneia dintre fete, Keri Altobelli, și antrenoarea de baschet a Academiei Mamba, Christina Mauser.

Aproape toată familia, decedată în accident

John, Keri și Alyssa Altobelli au decedat în accidentul de elicopter din Calabasas, California. Cei trei călătoreau împreună cu Kobe Bryant, pentru a ajunge la un meci de baschet al copiilor academiei de baschet Mamba.

Citește și: De ce nu foloseau Kobe Bryant și soția lui același aparat de zbor pentru deplasări pe distanțe lungi


Familia Altobelli. FOTO: gofundme.com

O campanie umanitară a fost demarată pe site-ul gofundme.com pentru ajutorarea familiei Altobelli, greu încercată de tragedia aviatică.

Cei doi soți Altobelli mai au doi copii, un băiat pe nume JJ, și o fată Alexis, care nu se aflau în aparatul de zbor. Ei au rămas orfani.

Soțul antrenoarei de baschet: „Suntem devastați”

Într-o intervenție pe rețelele sociale, soțul antrenoarei Christina Mauser a declarat: „Eu și copiii suntem devastați. Am pierdut o soție și o mamă frumoasă într-un accident de elicopter. Vă rog să ne respectați intimitatea. Vă mulțumesc pentru urări, înseamnă mult pentru noi”, a scris Matt Mauser pe Facebook.

În accidentul din 26 ianuarie 2020 au mai murit o mamă cu fiica ei, membră a academiei de baschet a lui Kobe Bryant.

„Sarah și Payton au fost lumina familiei noastre. Payton avea un zâmbet și o personalitate care ar fi luminat orice încăpere și pasionată de baschet. Sarah era plină de viață și adezivul familiei noastre”, se arată într-o declarație de presă a familiei Chester.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni