• PRO TV
  • Andreea Bălan, prima postare după ce s-a spus că soțul ei nu mai doarme acasă

Andreea Bălan, prima postare după ce s-a spus că soțul ei nu mai doarme acasă

Andreea Bălan, prima postare după ce s-a spus că soțul ei nu mai doarme acasă

În ultimele zile, despre mariajul Andreei Bălan cu George Burcea, s-a spus că ar fi într-un impas, însă niciunul dintre cei doi nu a confirmat acest lucru.

Toate speculațiile au pornit de la o postare de pe rețelele de socializare a cântăreței, iar George Burcea, fiind invitat într-o emisiune TV, a afirmat că nu dorește să vorbească despre ce scrie soția lui pe internet. Mai mult decât atât, el a dezvăluit că nu îi citește postările Andreei Bălan, însă a precizat că formează în continuare un cuplu.

Din păcate pentru cei doi, paparazzi de la Cancan l-au urmărit pe George Burcea timp de mai multe zile, iar în ultimele nopți acesta n-ar fi dormit acasă, ci și-a petrecut nopțile într-un alt apartament, împreună cu un amic de-al lui.

După intensificarea zvonurilor potrivit cărora Andreea Bălan și George Burcea ar urma să divorțeze, artista a postat pe Instagram mai multe story-uri în care se relaxa în propria locuință alături de o prietenă și de fetițele lor, dar și o fotografie cu un mesaj cu subînțeles.

„Nu știi cât de puternic ești până când singura ta variantă este aceea de a fi puternic”, a scris Andreea Bălan în dreptul unei fotografii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Cu doar câteva zile înainte, mai exact chiar atunci când toată presa a notat că mariajul ei este pe cale de a se încheia, Andreea Bălan mai postase un mesaj cel puțin bizar: „Încrederea în sine vine din interior, nu din laude și confirmări exterioare”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Vezi și: Divorțul, prin ochii copiilor

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni