• PRO TV
  • Singura membră a familie Kardashian neoperată, fotografii incendiare pe Instagram: cum s-a pozat Kendall Jenner

Singura membră a familie Kardashian neoperată, fotografii incendiare pe Instagram: cum s-a pozat Kendall Jenner

Singura membră a familie Kardashian neoperată, fotografii incendiare pe Instagram: cum s-a pozat Kendall Jenner

Kendall Jenner este singura membră a familiei Kardashian care a rezistat tentației de a-și face operații estetice. În vârstă de 24 de ani, Kendall mizează pe frumusețea naturală pentru o carieră de succes în modelling.

Este pe locul 1 în Topul Forbes al celor mai bine plătite modele și căștiga regeste pentru apariția să în campanii publicitare. Înaltă, suplă și naturală, Kendall Jenner este apreciată de marii designeri, în ciuda faptului că  face parte din familia Kardashian. Acest lucru nu este neapărat un atu în modă :) . Însă, în cazul ei, familia Kardashian-Jenner a ajutat-o să se lanseze în cariera de model.


 
Cum după muncă vine și răsplată, Kendall se află într-o binemeritată vacanță alături de sora sa, Kylie Jenner. Cele două stau într-o vilă de lux din Bahamas, unde cazarea pe noapte pornește de la 10.000 de dolari. Dar cum Kendall Jenner este cel mai bine plătit model din lume, iar Kylie “cea mai tânără miliardară care și-a realizat averea pe cont propriu”, banii nu reprezintă o problemă.


 
Cele două surori își încântă milioanele de fani de pe rețelele de socializare cu poze incendiare din vacanță. În vreme ce Kylie se mândrește cu o siluetă-clepsidră tipică familiei Kardashian, Kendall iese din tipare: este genul de femeie-șnur :)


Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai jos: 


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni