• PRO TV
  • Epidemia de coronavirus amână lansarea unuia dintre cele mai așteptate filme ale momentului

Epidemia de coronavirus amână lansarea unuia dintre cele mai așteptate filme ale momentului

Epidemia de coronavirus amână lansarea unuia dintre cele mai așteptate filme ale momentului

Unul dintre cele mai așteptate filme din acest an nu va fi lansat în cinematografe la data anunțată. Epidemia de coronavirus din SUA a dat peste cap planurile producătorilor și distribuitorilor.

No Time To Die, cel de-al 25-lea film din seria James Bond, va fi lansat oficial abia la toamnă, din cauza coronavirusului. Pelicula, cu Daniel Craig în rol principal, ar fi trebuit să intre în cinematografele din SUA la 10 aprilie 2020.

Însă, măsurile de siguranță recomandate de autoritățile medicale din SUA fac imposibilă lansarea filmului în cinema la data anunțată.

„MGM, Universal și producătorii seriei Bond, Michael G. Wilson și Barbara Broccoli, au anunțat azi, după o analiză atentă și o evaluare aprofundată a pieței cinematografice la nivel mondial, că lansarea lui No Time To Die va fi amânată până în noiembrie 2020”, se arată într-un comunicat citat de eonline.com.

PRO TV difuzează 4 filme din seria Bond

Începând de sâmbăta aceasta (7 martie 2020), de la ora 20.00, PRO TV va aduce pe micile ecrane 4 filme din celebra serie Bond. Începem seria cu Casino Royale și o continuăm, sâmbătă de sâmbătă, cu Quantum of Solace, Skyfall și Spectre.

Fotografii: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni