• PRO TV
  • Elon Musk le-a spus anagajaților săi că n-au motive să se teamă de coronavirus

Elon Musk le-a spus anagajaților săi că n-au motive să se teamă de coronavirus

Elon Musk le-a spus anagajaților săi că n-au motive să se teamă de coronavirus

Miliardarul Elon Musk nu crede în amenințarea COVID-19 și le-a transmis angajaților săi din cadrul companiei aerospațiale SpaceX că riscul de a muri de coronavirus este mai mic decât cel rezultat în urma unui accident de mașină.

Elon Musk le-a trimis un e-mail tuturor angajaților săi din cadrul companiei SpaceX. Magnatul, care speră să colonizeze planeta Marte în timpul vieții sale, le-a spus acestora că riscul de moarte provocată de coronavirus nu se află nici măcar pe lista celor 100 de riscuri din SUA, scrie Buzzfeed.

Acesta a plusat și a spus că „e mai probabil să mori în accident de mașină, în drum spre casă”, decât după infectarea cu coronavirus.  

Fondatorul Tesla și SpaceX și-a păstrat părerea pe care a formulat-o pe Twitter, potrivit căreia isteria provocată de coronavirus este „prostească”.

Deși i-a sfătuit pe angajați să stea acasă dacă se simt rău, Musk a fost taxat de internauți pentru lipsa de sensibilitate față de o amenințare reală asupra sănătății și vieții populației.

Pandemia de coronavirus zădărnicește efortul SpaceX de a lansa pe orbită, pentru teste, mai multe rachete experimentale care ar urma să călătorească spre Marte. Elon Musk și-a propus să construiască o bază, complet echipată, pe planeta roșie în timpul vieții lui.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: NBA a suspendat sezonul pentru o perioadă nedeterminată din cauza unui jucător contaminat

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni