• PRO TV
  • Jared Leto nu știa că a fost declarată pandemie de coronavirus. Unde a fost actorul

Jared Leto nu știa că a fost declarată pandemie de coronavirus. Unde a fost actorul

Jared Leto nu știa că a fost declarată pandemie de coronavirus. Unde a fost actorul

Actorul Jared Leto a fost șocat să afle că lumea pe care o lăsase în urmă acum 12 zile este cu totul schimbată acum.

Jared Leto a fost complet izolat de restul lumii pentru aproape două săptămâni. Fără acces la telefon mobil, televizor sau radio, actorul nu a fost la curent cu instituirea stării de carantină în multe țări de pe glob.

„Wow. Acum 12 zile am început o meditație în deșert. Eram complet izolați. Fără telefon, fără comunicații. Nu știam ce se întâmpla în afara taberei. Ieri am intrat într-o lume complet diferită. Una care s-a schimbat pentru totdeauna. Incredibilă”, a scris ieri pe Instagram actorul, care e încă departe de civilizație.

Jared Leto spune că este ținut la curent în permanență de prietenii lui, care se află în mijlocul acestei vieți agitate. 

„Primesc mesaje de la prieteni și de la membrii familiei, de pe tot globul, și mă pun la curent cu ce se întâmplă. Sper că voi și ai voștri sunteți bine. Vă trimit energia mea pozitivă. Stați înăuntru. Aveți grijă!”, le-a transmie Jared Leto fanilor săi.

Actorul a plecat în călătoria sa inițiatică la 4 martie, când în tot ținutul Los Angeles erau 7 cazuri de coronavirus. Acum sunt peste 100 de bolnavi. SUA au suspendat toate zborurile dinspre Europa și au recomandat instituirea carantinei în zonele cu multe îmbolnăviri.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: #StaiAcasă - Arată că îți pasă: Adrian Văncică

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni