• PRO TV
  • PROTVPLUS.RO te provoacă la un maraton de emisiuni și seriale online. Ce producții poți vedea gratuit

PROTVPLUS.RO te provoacă la un maraton de emisiuni și seriale online. Ce producții poți vedea gratuit

Pe protvplus.ro, spectacolul este gratuit și nelimitat oriunde te-ai afla în țară! Platforma video îți oferă gratuit, integral și nelimitat conținut din show-urile PRO TV! 

Ce conținut este disponibil pe protvplus.ro?

Pe protvplus.ro poți urmări live canalele grupului (PRO TV, PRO 2, PRO X, PRO GOLD și PRO CINEMA), dar și cele mai îndrăgite, captivante sau emoționante emisiuni! Să nu uităm și de conținutul exclusiv digital, cum ar fi emisiunile Trending Review, Doctor de bine, Viața bate vlogul sau La Perete

Găsești cele mai noi emisiuni integral, imediat după difuzarea de la TV! Românii au talent, Pe Bune, Gospodar fără pereche sau Imperiul Leilor sunt acum pe protvplus.ro cu sezoane noi, la fel de spectaculoase.

În urma succesului înregistrat în rândul adolescenților, dar și al părinților, serialul Viața Bate Vlogul revine cu un nou sezon. Începând cu 25 martie, în fiecare miercuri de la ora 11:00 pe protvplus.ro, Emil Rengle împreună cu 13 vloggeri urmăriți de sute de mii de oameni vor demonstra că a fi vlogger de succes nu înseamnă, în mod automat, că ai fost, ești sau vei fi ferit de griji!Alvarez, Cristian Dascălu, Cristina Almășan, Alex Daragiu, Daria Jane, Diana C, Frații Munteanu, Gabriela Sweet Paprika, Maximilian Ioan și Pain sunt cei 13 vloggeri care își vor împărtăși povestea, temerile și experiențele în noul sezon al serialului! 

În secțiunile „Ce nu s-a văzut la TV” și „Exclusiv PRO TV PLUS”, publicăm săptămânal clipuri video noi, cu momente care n-au fost difuzate la TV din emisiunile ce rulează la zi, dar și interviuri cu vedetele tale preferate.

La categoria Celebrități & Fashion, viața vedetelor internaționale nu mai are niciun secret. Cum sunt produse cele mai noi filme, profiluri de celebritate, modă, scandaluri de la Hollywood, dar și introspecții în conturile social media ale celor mai urmăriți „influenceri”.

Câți oameni urmăresc conținutul de pe protvplus.ro?

În ultima lună, peste 3 milioane de utilizatori unici au accesat platforma protvplus.ro. Aceștia au urmărit peste 53.000.000 de minute de conținut, ceea ce înseamnă aproximativ 101 ani de vizionare a conținutului video de pe protvplus.ro.

Intră pe www.protvplus.ro și dă-i drumul la show!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni