• PRO TV
  • (P) Unghiile frumoase se întrețin cu oja semipermanentă! Iată de ce ar trebui să o folosești

(P) Unghiile frumoase se întrețin cu oja semipermanentă! Iată de ce ar trebui să o folosești

(P) Unghiile frumoase se întrețin cu oja semipermanentă! Iată de ce ar trebui să o folosești

Trendurile se schimbă în fiecare sezon, însă o manichiură îngrijită va fi întotdeauna la modă. Nicio femeie nu vrea să aibă oja ciobită pe unghii, ci își dorește să aibă o manichiură frumoasă care să se mențină impecabilă mult timp.

De aceea, cea mai bună soluție este oja semipermanentă! Acest produs te va ajuta să ai mereu unghii perfecte, fără să faci mare efort.  

Apariția acestei oje a făcut multe femei fericite, deoarece reprezintă o variantă simplă și eficientă de a avea unghii îngrijite. Iată de ce ar trebui să optezi pentru acest tip de ojă: 

Vei economisi timp 

Probabil cel mai important avantaj pe care îl oferă oja semipermanenta este faptul că nu va mai trebui să îți faci unghiile o dată la câteva zile și nici nu vei fi nevoită să mergi la un salon de înfrumusețare pentru a avea o manichiură impecabilă. Această ojă rezistă 3-4 săptămâni pe unghii și o poți aplica acasă. 

Datorită faptului că are o consistență similară cu cea a unui lac de unghii, este ușor de folosit și se usucă foarte repede, așa că nu trebuie să mai pierzi timpul cu mersul la manichiuristă. Poți obține manichiura dorită la tine acasă! 

Se potrivește oricărui tip de unghie 

În comparație cu alte produse pentru unghii, oja semipermanentă rezistă pe orice tip de unghie. Așadar, chiar dacă ai forma unghiei ovală, rotundă, pătrată sau de migdală, o poți folosi cu încredere. După ce vei aplica acest produs, unghiile tale vor arăta impecabil! 

Îți protejează unghiile   

Ingredientele dintr-o ojă semipermanentă sunt calitative și nu îți afectează sănătatea unghiilor, ci din contră, le protejează. Unghia ta se va afla ca într-un înveliș care o va apăra de factorii externi, precum detergenții, temperaturile scăzute sau apa. 

După ce vei aplica de câteva ori acest tip de ojă, vei observa că unghiile tale devin mai rezistente și nu se mai exfoliază. În plus, această ojă reprezintă o variantă excelentă și pentru femeile care obișnuiesc să își roadă unghiile. Nu vor mai putea face asta, așa că vor scăpa de acest obicei. 

Poți să îți pui amprenta asupra manichiurii 

Dacă îți plac modelele deosebite de manichiură, oja semipermanentă este exact ce ai nevoie! Cu ajutorul ei, îți poți personaliza manichiura oricum vrei tu. Îți poți pune imaginația în aplicare, iar astfel să obții unghii demne de remarcat! Intră pe site-ul Melkior.ro și vei descoperi nuanțe deosebite pe care le poți folosi pentru o manichiură de impact. 

De unde să achiziționezi oja semipermanentă?

Pentru a fi sigură că investești într-o ojă de calitate care va rezista pe unghii, intră pe site-ul Melkior.ro! Acest magazin online îți pune la dispoziție o gamă variată de oje semipermanente, așa că vei avea de unde alege!

Paleta de culori este extrem de variată și poți găsi diverse tipuri ale acestei oje, perfecte pentru orice model de manichiură.

În plus, dacă vei alege Melkior.ro, te vei putea bucura de prețuri avantajoase. Comandă acum oja ta preferată la un super preț! Melkior.ro te ajută să ai unghii perfecte fără efort! Descoperă colecția, alege culorile tale favorite și obține o manichiură de nota 10! 

  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni