• PRO TV
  • Emily Ratajkowski, imagine riscantă pe Instagram. Ce a postat vedeta din autoizolare

Emily Ratajkowski, imagine riscantă pe Instagram. Ce a postat vedeta din autoizolare

Emily Ratajkowski, imagine riscantă pe Instagram. Ce a postat vedeta din autoizolare

Este una dintre cele mai lipsite de inhibiții vedete și adesea postează imagini provocatoare. De data aceasta, Emily Ratajkowski a “forțat” regulile Instagramului: a pozat goală. Nu ar fi însă pentru prima oara :) 

Ca să nu primească penalizări, vedeta s-a pozat însă după o perdea, în apartamentul său din New York. Complet goală, Emily le-a făcut ziua mai frumoasă fanilor ei. Modelul a primit peste 1.4 milioane de “inimioare” în doar câteva ore. 

Vedeta este în autoizolare alături de soțul ei, însă, spre bucuria fanilor, continuă seria de postări incendiare. 

Celebră pentru formele ei perfecte, Emily Ratajkowski se mândrește cu trupul său natural. În trecut, vedeta a postat o imagine de când avea 14 ani ca să le demonstreze fanilor că nu și-a pus silicoane.

 “Înainte îmi plăcea să arăt poza asta cu mine la 14 ani oamenilor  că să le dovedesc că sunt naturală. Acum sunt un pic tristă că există. Eram doar o puștoaică în poza asta și mi-ar fi plăcut că oamenii să mă încurajeze la vremea respectiva să fiu mai mult decât un corp frumos.  Chiar și așa, simt că trupul meu mi-a dat încredere. Din fericire, mi-am descoperit și alte calități mai importante decât faptul de a fi sexy. Dacă ai 14 ani și citești asta, nu îți bate prea tare capul cu chestiile astea. Citește multe cărți…”, a scris Emily Ratajkowski pe Instagram.Vezi si VIDEO: VIATA BATE VLOGULGallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni