• PRO TV
  • Cele mai frumoase cupluri ale sezonului! FOTO

Cele mai frumoase cupluri ale sezonului! FOTO

Cele mai frumoase cupluri ale sezonului!
FOTO

Cupluri frumoase de celebritati si-au manifestat iubirea pasionala sub soarele arzator al verii, si-au consolidat relatiile, si-au purtat iubirea pe diverse meridiane ale lumii.

Frumoase, celebre, indragostite pana peste cap, prinse in relatii de iubire consolidate in timp sau abia la inceput  de drum, cateva vedete au atras atentia in mod deosebit in aceasta vara.

Angelina Jolie si Brad Pitt
Fara indoiala una dintre perechile cele mai indragite de la Hollywood, Angelina si Brad, pe langa talent si frumusete, sunt remarcabili si datorita implicarii lor in numeroase actiuni caritabile. Vara aceasta, Angelina se afla in plina promovare a filmului “Salt”, in diverse colturi ale lumii, iar la unele premiere actrita a fost insotita si de Brad care, in fine, a renuntat la barba neingrijita si arata din nou seducator. Toata lumea a fost cu ochii pe ei.

Iker Casillas si Sara Carbonero

Dupa ce s-a terminat Campionatul Mondial din Africa de Sud, nu a trecut aproape nicio zi fara sa se scrie in presa ce mai fac cei doi frumosi, al caror sarut din finala a facut inconjurul lumii.
Inainte de a se intoarce la munca - Iker Casillas, portar titular la Real Madrid, iar Sara Carbonero reporter la Telecinco, cei doi indragostiti au petrecut o vacanta fierbinte in America. Notorietatea Sarei a sporit dupa finala mondialului, astfel incat a primit propunerea sa joace intr-un film, precum si sa colaboreze cu o televiziune italiana.

Penelope Cruz si Javier Bardem
Cea mai celebra pereche de actori din Spania a surprins pe toata lumea, cand reprezentantul lui Penelope si al lui Javier a anuntat ca acestia s-au casatorit in secret la inceputul lui iulie, in Bahamas, intr-o ceremonia intima. Dupa aceea, lumea a fost intr-o si mai mare masura cu ochii pe ei.

Lionel Messi si Antonella Roccuzzo

Un alt fotbalist care si-a trait din plin iubirea vara aceasta este inaintasul argentinian Lionel Messi, care a petrecut dupa Campionat cateva zile in Mexic, la Rivera Maya, impreuna cu iubita lui, Antonella Roccuzzo (20 ani).
Martori oculari sustin ca Lionel si Antonella au fost foarte amabili cu toti cei care se apropiau de ei si doreau sa faca fotografii impreuna.
Pe 31 iulie, vacanta lui Messi ia sfarsit - fotbalistul trebuie sa se intoarca in Spania si sa-si reia activitatea la F.C. Barcelona.

Orlando Bloom si Miranda Kerr
Alta pereche de celebritati care s-a casatorit in secret in aceasta vara a fost aceea formata din actorul Orlando Bloom si modelul Miranda Kerr. Cei doi si-au petrecut luna de miere in Caraibe, iar acum se intorc fiecare la munca lui. Despre Miranda, prinsa in campania de promovare a brand-ului Victoria’s Secret, se zvoneste ca ar fi gravida. "The Sun" a publicat informatia, fara sa deconspire sursa, care a dezvaluit ca Miranda a fost prost dispusa in luna de miere, in Caraibe, si ca Orlando Bloom si-a cerut scuze personalului hotelului pentru asta.

Cristiano Ronaldo si Irina Shayk
Iubirea lor a inceput cu putin timp inaintea Campionatului mondial de fotbal si a trecut deja printr-o proba de foc - anuntul facut de Cristiano la inceputul lui iulie ca este tatal unui baietel -, insa frumoasa rusoaica l-a iertat si au petrecut impreuna o minivacanta la New York.

Tie ce cuplu iti place mai mult dintre cele prezentate aici?

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni