• PRO TV
  • Copiii poetului Adrian Paunescu s-au impacat cu fiica nelegitima a acestuia?

Copiii poetului Adrian Paunescu s-au impacat cu fiica nelegitima a acestuia?

Copiii poetului Adrian Paunescu s-au impacat cu fiica nelegitima a acestuia?

Andreea Mihaela Barlea a aparut acum o luna de zile cu o declaratie soc: sustinea ca este copilul nelegitim a lui Adrian Paunescu. Mai mult, a deschis un proces prin care cerea Judecatoriei Sectorului 1 din Capitala sa constate ca este fiica poetului Adrian Paunescu.

Desi toata lumea se astepta la o lupta pentru avere comparabila cu cea dintre fratii Dolanescu,  parastasul de 40 de zile i-a gasit pe Andrei Paunescu, Ana-Maria Paunescu si Andreea Birlea impreuna, langa mormantul tatalui lor. Si-au vorbit si s-au imbratisat ca niste prieteni vechi. Si nu este prima intalnire pe care Andreea Birlea o are cu familia Paunescu.

In jurul orei 17.00, echipa Happy Hour a surprins-o pe presupusa fiica a lui Adrian Paunescu intrand in casa poetului din Dionisie Lupu si iesind de-abia o ora mai tarziu. In plus, fiica Rodicai Birlea a venit astazi in casa lui Adrian Paunescu, a ajutat la pregatirile pentru parastas si a plecat inspre biserica in aceeasi masina cu sotia poetului, Carmen Paunescu, si fiica acestuia Ana Maria.

Asa ca ar fi sanse mari ca toate rudele lui Adrian Paunescu sa o primeasca cu bratele deschise pe Andreea si sa accepte schimbarea din arborele genealogic al familiei.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni