• PRO TV
  • Cel mai emoționat videoclip al lui Smiley de până acum. Cine-i salvează pe eroi?, un clip unic în cariera artistului

Cel mai emoționat videoclip al lui Smiley de până acum. Cine-i salvează pe eroi?, un clip unic în cariera artistului

Cel mai emoționat videoclip al lui Smiley de până acum. Cine-i salvează pe eroi?, un clip unic în cariera artistului

Smiley a lansat pe canalul său de Youtube clipul piesei “Cine-i salvează pe eroi?”, pe care o interpretează alături de Cabron. În plina epidemie de coronavirus, artistul ne emoționează atât cu mesajul sau, cât și cu imaginile grăitoare din videoclip.

“Cu toții am avut în viață acea persoană care ne-a pus mai presus de orice, care ne-a îngrijit și ne-a fost alături mereu. Dintotdeauna ți-ai dorit să îi mulțumești, dar cuvintele n-au fost îndeajuns pentru a mulțumi Eroului. Pentru a mulțumi omului care luptă pentru un scop mai presus decât el”, scrie Smiley în descrierea de pe Youtube a videoclipului.

„Cine-i salvează pe eroi?” este o piesă apăsătoare despre eroii de azi, condamnați să fie muritorii de mâine. Lansată acum, însă compusă cu câteva luni bune în urmă, piesa „Cine-i salvează pe eroi?” este o invitație din partea lui Smiley la respect și la dragoste necondiționată.

„Este cel mai bun moment că oamenii să devină conștienți că sunt interconectați, că acțiunea fiecăruia contează și determină binele sau răul celorlalți. Oamenii trebuie să respecte, să iubească, să dăruiască, să ajute fără a aștepta ceva în schimb, pentru că fiecare în viață lui, în diverse etape, este, pe rând, muritor și erou pentru cei din jur”, consideră Smiley.

El face și un îndemn la introspecție odată cu această lansare: „Îmi doresc că fiecare om care ascultă această piesă să fie atent la versuri și să-și creeze propria imagine, colorată sau gri, despre eroii din viața lui sau despre eroul care este el în viețile celor din jur. Este un exercițiu foarte bun de sinceritate, de conștiință, de realitate, de respect.”

"Piesa nu este doar un omagiu adus oamenilor care mișcă pentru noi în momentele astea în care majoritatea stă în case, ci este pentru toți oamenii care au făcut ceva important pentru cineva în locul potrivit, la momentul potrivit. Că ai salvat o viață, că ai salvat chiria pe o luna a unui prieten, că ai făcut un cântec sau un vers care a mișcât oameni atunci când aveau nevoie, că ai apărut cu o glumă bună atunci când omul de lângă ține era "la pământ" sau că ai grijă de familia ta indiferent de vremuri, ei bine, Eroule, piesa asta este pentru ține! Poate nu toată lumea îți mulțumește, dar oamenii da", adaugă Cabron, artistul care cântă piesa alături de Smiley.  

Inspirat de condiția efemeră a eroului, Smiley cântă neputința și singurătatea acestuia atunci când el redevine om și își arată slăbiciunile și vulnerabilitatea: „Eroii rămân eroi indiferent de vremuri și trebuie aplaudați când sunt sus, dar și când sunt obosiți, copleșiți de neputință sau nu mai pot dărui ceea ce puteau ieri”, spune Smiley care consideră că singurul antidot pentru teama în care trăiesc oamenii acum este dragostea de viață și de cei din jur. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni