• PRO TV
  • O vedetă Instagram a postat propunerile indecente primite de la fani. Care a fost urmarea

O vedetă Instagram a postat propunerile indecente primite de la fani. Care a fost urmarea

O vedetă Instagram a postat propunerile indecente primite de la fani. Care a fost urmarea

În zilele de azi, femeile nu se mai pot exprima pe social media fără să primească propuneri sau remarci nepotrivite, atât de la bărbați cât și de la celelalte reprezentante ale sexului frumos. 

Sătulă de comentariile indecente ale fanilor săi, modelul Maxim Paige Woolen a creat un cont pe Instagram pentru a-i deconspira pe aceștia.

Citește și: Demi Rose, noi fotografii provocatoare pe Instagram! Cum a fost fotografiată de această dată

Paige (28 de ani) are 174.000 de urmăritori pe Instagram dar, în încercarea de a opri remarcile obscene pe care unii dintre aceștia le fac la ea pe pagină, aceasta a hotărât să arate tuturor mesajele cu pricina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dudes in the dm (@dudesinthedm) on

Pe noul cont, Paige Woolen a postat cele mai nepotrivite mesaje primite de ea, inclusiv de la bărbați care îi propuneau partide sex sau îi cereau să trimită poze nud.

Contul de Instagram ”Dudes in the DM” a fost creat acum o săptămâna dar are deja 9000 de urmăritori și un conținut cât se poate de amuzant. 

”În ultimul an, nu mai știam cum să reacționez la remarcile negative, amenințările și propunerile obscene pe care le primeam doar pentru că pozam în bikini. Nu cred că nuditatea este sexuală. Nu cred că are cineva dreptul să te pună la zid doar pentru ceva care te face să te simți sexy”.

Foto: Instagram

Vezi și: 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni