• PRO TV
  • (P) Cum ne cultivăm pasiunea pentru frumos, artă și culoare

(P) Cum ne cultivăm pasiunea pentru frumos, artă și culoare

(P) Cum ne cultivăm pasiunea pentru frumos, artă și culoare

În plină pandemie, când măsurile de relaxare par să fie tot mai departe de noi, avem nevoie de un suport psihologic, de un reper pentru ca timpul petrecut acasă să fie unul plăcut. Specialiștii vorbesc despre pasiuni și hobby-uri pe care merită să le experimentăm. 

Putem începe cu arta picturii, chiar dacă suntem la nivel de începători, pentru că tot ce ar fi necesar acestei experiențe regăsim la Artistique.ro.

Statul acasă implică în același timp și mai multă limitare a activităților. Așadar este de preferat ca munca statică să vă stimuleze creativitatea. Gândind astfel, un eshop precum www.artistique.ro vine cu inspirație și soluții. Mai concret, aici pot fi regăsite produse specifice, de calitate, profesionale pentru pictură, artă decorativă, grafică și design etc., ba chiar și câteva idei pentru eventuale cadouri. Știm despre acestea că sunt o reală provocare și de multe ori lipsește și inspirația, dar și bunul gust în alegere. Nu vă mulțumiți cu orice și preferați în schimb să faceți o alegere din magazinul de specialitate.
 

Pentru novici

Adulți sau copii, cu toții preferă pictatul sau desenatul ca activitate relaxantă. Este poate una din cele mai frecvente experiențe pe care le creăm pentru copii. Depășind limita de a picta sau desena pe hârtie, modele îndrăznețe create pe textile - de ce nu - va însemna să achiziționați un set de markere speciale.

Dacă vorbim despre talent exersat sau despre talent descoperit, despre a-i stimula pe cei mici, pictatul cu degetele poate fi una din experiențele senzoriale distractive. Pentru aceasta, Artistique pune la dispoziție seturi, numite Art Rangers, cu vopsea sigură pentru a fi folosită de copii de la 2 ani+.
 

Cursuri online de pictură și desen

Desigur, să încercați pe cont propriu această aventură a culorii este o plăcere. Dar pentru cei care își doresc să depășească stadiul de amator și începător există și cursuri ce pot fi urmate. Pentru că situația o impune, totul se desfășoară doar online.

Un astfel de proiect este marca Rembrandt Art School, partener principal al unor instituții de renume: Universitatea Națională de Arte, București și Cluj, Liceului Tonitza, Liceului de Arhitectură Mincu. Școala de pictură cu același nume este deja renumită pentru multitudinea de evenimente organizate. Atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, astfel de cursuri sunt benefice pentru cei care doresc să își exprime și cultive arta frumosului. O echipă de profesioniști este ghid pentru cursanți.

Ce este interesant și atipic se referă și la cursul dedicat familiilor. Astfel, cu participarea tuturor celor aflați în izolare acasă, un curs de pictură devine și o ocazie nemaipomenită de a petrece timp împreună, descoperind și alte forme de distracție. Întâlnirile programate pentru o nouă sesiune de pictură sau desen sunt motivante. În plus, sunt oferite și materialele suport.

Artistique găzduiește toate detaliile pentru cei interesați, fie pentru achiziția unor materiale, fie pentru a căuta cursul preferat. Într-o lume stresantă, terapia lucrului manual și a culorilor ne poate salva starea psihică, ne poate ajuta să regăsim frumosul din tot ce ne înconjoară. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni