• PRO TV
  • JW Marriott Bucharest Grand Hotel gătește pentru medicii de la spitalul Colentina

JW Marriott Bucharest Grand Hotel gătește pentru medicii de la spitalul Colentina

JW Marriott Bucharest Grand Hotel gătește pentru medicii de la spitalul Colentina

Din grijă pentru cei care au grijă, JW Marriott Bucharest Grand Hotel s-a alăturat proiectului coordonat de Gault & Millau Romania, pregătind astfel săptămânal prânzul pentru staff-ul medical care luptă în linia întâi la spitalul Colentina, alături de alte 20 de restaurante din oraș și cu sprijinul nemijlocit al partenerilor de proiect - “#dinGrija pentru cei care au grija”. 

Până acum, din 19 aprilie, echipa condusă de Chef Nicolae Lică, a pregătit 380 de meniuri gratuit și va continua și în săptămânile ce urmează.

Mulțumim tuturor partenerilor: Carrefour pentru ingredientele donate, Microgreens pentru mini verdețuri și mini legume, Biodeck pentru ambalajele biodegradabile și compostabile, susținerea logistica Ernst & Young România și desigur, Gault & Millau România pentru îndrumare și coordonare. Împreună suntem mai puternici.

Totodata, în această perioadă de izolare socială, suntem alături de copiii din programele SOS Satele Copiilor România. Chef Nicolae Lica s-a implicat și îi învață noi rețete, chiar și de la distanță, prin materiale video scurte, pas cu pas.Nevoia de a-i implica zilnic pe copiii din Satele SOS în activități educative este extrem de mare. Prin aceasta acțiune, copiii participă, alături de Mama SOS, la lista de cumpărături, la pregătirea, pas cu pas, a preparatelor, lucrează în echipă, cu frații din casă și descoperă bucuria de a prepara masa cu mâinile lor. Prin aceste acțiuni, copiii își formează deprinderi ce le vor folosi peste ani, în viața pe cont propriu.

JW Marriott Bucharest Grand Hotel este partener oficial al organizatiei SOS Satele Copiilor România din anul 2011.

Căștigătoarea MasterChef te învață o rețetă simplă, dar cu un rezultat delicios. Când facem bine, #NeFacemBine

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni