• PRO TV
  • Loredana, mai sexy ca niciodată: "Dacă vreodată ai nevoie de mine, știi unde să mă găsești"

Loredana, mai sexy ca niciodată: "Dacă vreodată ai nevoie de mine, știi unde să mă găsești"

Loredana, mai sexy ca niciodată: "Dacă vreodată ai nevoie de mine, știi unde să mă găsești"

E greu de crezut că mai are încă bariere de depășit în ceea ce privește sex-appeal-ul, dar, de la o fotografie la alta, Loredana e tot mai creativă în ceea ce privește atitudinea sexy.

Cea mai recentă poză de pe Instagram, cu mii de like-uri în primele ore, inclusiv de la Mihaela Rădulescu, o prezintă pe Lori fără decolteu pentru că de fapt, e fără… bluză în zona sânilor. Chiar dacă are parte și de câteva comentarii răutăcioase, cele mai multe îi apreciază frumusețea și curajul. 

Fotografia e însoțită și de un comentariu din partea vedetei:

"Dacă vreodată ai nevoie de mine, știi unde să mă găsești."
 
Loredana urmează să împlinească în câteva luni 50 de ani și arată că nu degeaba i se spune Madonna de România: e mereu tânără, plină de energie și de sex-appeal. 

VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII CU LOREDANA ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS:


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza) pe

În ceea ce privește cârcotașii, Loredana a declarat deja pentru protv.ro că nu o afectează criticile absolut deloc:
 
“Mă aștept la judecată și scrutinizare, pentru că sunt în lumina reflectoarelor și atunci când ești pe o pagină de social media sau la televizor sau pe stradă tot timpul cineva vă comenta pentru că la asta cu toții ne pricepem. Nu iau asta în mod negativ și uneori îmi dau seama că oamenii nu înțeleg că poate fi o glumă, că poate fi o ironie, că în spatele unei imagini care poate fi provocatoare de fapt e dorința mea de a inspira și alte femei să aibă curaj, să fie feminine, să iasă din tricourile oversize și să încerce să fie cât mai frumoase, cât mai sexy, pentru că orice femeie are frumusețea ei”
 
“Nu există femeie care să nu fie frumoasă, doar că nu avem încredere în frumusețea noastră. Fiecare frumusețe e specială, iar dacă găsești acel atu care te face specială, cred că ești imbatabilă. Iar când ești imbatabilă ai succes și când ești la serviciu și acasă, și la cratiță și în alte zone... întunecate”. 


#Stai Acasă - PE PRO TV PLUS AI TRENDING REVIEW CU DARAGIU




FOTO: INSTAGRAM LOREDANA GROZA

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni