• PRO TV
  • Alexandra Stan, un nou clip interzis! De această dată s-a filmat în cadă

Alexandra Stan, un nou clip interzis! De această dată s-a filmat în cadă

Alexandra Stan, un nou clip interzis! De această dată s-a filmat în cadă

A avut o carieră internațională de success, reușind să cucerească întreaga planetă cu piesa „Mr. Saxobeat”, însă odată cu scandalul din 2013, atunci când a fost bătută de iubit, Alexandra Stan a intrat într-un con de umbra.

Din fericire, cariera ei muzicală nu a dispărut de tot, artista reușind să cucerească din nou topurile cu piese precum „Au gust zilele”, „Miami” și „Obsesii”, însă nu prin muzică a atras ea cel mai mult atenția în ultimii ani, ci prin clipurile și fotografiile interzise minorilor pe care le postează constant în mediul online.

Dacă în luna decembrie, atunci când a făcut public un filmuleț în care dansează nud, a spus că totul s-a întâmplat din greșeală și că filmarea cu pricina trebuia să ajungă doar la iubitul ei, apoi Alexandra Stan a postat voit fotografii și clipuri video în care este mai mult goală, decât îmbrăcată.

Zilele trecute, în timp ce făcea baie, Alexandra Stan s-a filmat singură în cadă, acoperită de spumă, și a postat imaginile pe Instagram, la story, pentru a le putea vedea și fanii ei din mediul online.

foto: Instagram Alexandra Stan

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni