• PRO TV
  • Johnny Depp, apărat de fostele iubite Vanessa Paradis și Winona Ryder: „Nu e un bătăuș”

Johnny Depp, apărat de fostele iubite Vanessa Paradis și Winona Ryder: „Nu e un bătăuș”

Johnny Depp, apărat de fostele iubite Vanessa Paradis și Winona Ryder: „Nu e un bătăuș”

Vanessa Paradis și Winona Ryder au intervenit în procesul de calomnie intentat de Johnny Depp ziarului britanic The Sun. Cele două foste iubite ale sale au declarat că actorul nu a fost niciodată violent.

Johnny Depp primește o mână de ajutor din partea fostelor iubite în procesul intentat publicațiai The Sun. Vanessa Paradis și Winona Ryder au susținut într-o declarație depusă la tribunal că actorul nu a fost niciodată violent cu ele. 

În intervenția ei, Vanessa Paradis, care a avut o relație de 14 ani cu Depp, a arătat că actorul este „bun, grijuliu, generos și non-violent”. „Am fost împreună vreme de 14 ani și am crescut împreună doi copii. Nu a fost niciodată violent sau abuziv cu mine”, a spus artista, conform The Independent.

Starul din Pirații din Caraibe a fost descris de ziarul The Sun drept „un bătăuș de soții”, iar acuzațiile vin din partea fostei soții, actrița Amber Heard.

Citește șiJohnny Depp, părăsit de iubita cu 32 de ani mai tânără. Care este motivul

Johnny Depp a negat acuzațiile și i-a intentat un proces fostei partenere, pe care o acuză de defăimare. Totodată, a chemat ziarul în judecată, pentru calomnie.

Johnny Depp, împreună cu Vanessa Paradis (stânga) și Winona Ryder. FOTO: Getty Images

Domnul Depp nu a abuzat-o niciodată pe domnișoara Heard. Acuzațiile ei împotriva lui, formulate în 2016, sunt complet false. Acestea au făcut parte dintr-o farsă elaborată pentru a genera publicitate pozitivă pentru domnișoara Heard, pentru ca aceasta să poată avansa în carieră”, au dezvăluit avocații lui Depp.

Winona Ryder, care a avut o relație cu actorul în anii ’90, susține că nu crede în acuzațiile lui Amber Heard și i-a luat apărarea fostului ei iubit.

Nu a fost niciodată violent cu mine. Nu a fost niciodată, sub nicio formă, abuziv față de mine”, a spus actrița.

Procesul, care a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus, ar trebui să înceapă la 7 iulie, în Londra.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Johnny Depp și fosta lui soție s-ar putea întâlni la tribunal

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni