Johnny Depp, părăsit de iubita cu 32 de ani mai tânără. Care este motivul

Johnny Depp, părăsit de iubita cu 32 de ani mai tânără. Care este motivul
Johnny Depp și fosta sa iubită
Citeste mai mult despre: Johnny Depp, iubita,
Data publicarii: 18 Noiembrie 2019
Data actualizare: 18 Noiembrie 2019
Iubita lui Johnny Depp, Polina Glen (24 de ani), a pus capăt relației cu actorul de 56 de ani și s-a întors în Rusia natală.

În ciuda faptului că este cu 32 de ani mai tânără decât Johnny Depp, Polina Glen (24 de ani), o dansatoare din Rusia, s-a îndrăgostit de actorul de la Hollywood și a venit după aceasta, în Los Angeles. 

Citește și: Johnny Depp, despre iubirea vieții lui și cum a pierdut 600 milioane de dolari

De curând însă Polina Glen (24 de ani) a rupt relația cu superstarul și a plecat în țara sa natală, după ce a fost copleșită și chiar ”speriată”, de atenția publicului, conform celor declarat ede prietenii ei pentru publicația Daily Mail. 

Un exemplu elocvent ar fi momentul în care s-a aflat că aceasta este iubita lui Johnny Depp, iar presa tabloidă a publicat imagini cu Polina Glen - care, pe atunci, avea doar 17 ani - dansând pe bar într-un club din St Petersburg. 

Se pare că Polina și Depp ar fi început relația când actorul se recupera după tumultuosul mariaj cu Amber Heard și divorțul aferent. De altfel, s-a scris că dansatoarea și Johnny Depp s-ar fi gândit să se căsătorească la doar câteva săptămâni după ce aceasta s-a mutat în vila lui de la Hollywood.

Recent, un apropiat al rusoacei a declarat: ”Polina nu s-a împăcat niciodată cu lumina reflectoarelor în care a pus-o această relație, considerând-o înspăimântătoare.

Acum, duce o viață discretă în Rusia și crede că planurile de a se căsători cu Johnny erau de-a dreptul nebunești. Celebritatea acestuia, dar și bătălia continuă cu Amber Hears au fost prea mult pentru ea”.

Foto: Profimediaimages.ro

Vezi și: Profil de celebritate - Johnny Depp
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies