• PRO TV
  • Irina Fodor: "Eu sunt geloasă în cuplu, deși nu știu de ce"

Irina Fodor: "Eu sunt geloasă în cuplu, deși nu știu de ce"

Irina Fodor: "Eu sunt geloasă în cuplu, deși nu știu de ce"

Când s-au întâlnit, în 2007, ea era studentă la Facultatea de Jurnalism şi făcea hosting si figuraţie specială la Buftea. El era pe platourile de filmare şi a remarcat-o. Nu a fost un clasic “s-au văzut, s-au plăcut”, pentru că, deşi amandoi se simpatizau, au fost înainte prieteni.      

Iar această prietenie e ceea ce îi leagă și acum. Sunt împreună de 13 ani și sunt căsătoriți de zece, au împreună o fetiţă şi se iubesc ca la început. Cu suflet şi cu umor! Cu foarte mult umor!

Într-un interviu oferit A List Magazine, Răzvan Fodor chiar declară,  mai în glumă, mai în serios, că “Dacă nu ai simțul umorului, nu ar trebui să te căsătorești! Despre asta e vorba!

La rândul ei, Irina spune în același interviu:

Cu asta m-a cucerit! Râdeam cu el până la șase dimineața! Mai departe ne-a dus râsul! Te relaxezi în alt fel când râzi cu persoana de lângă tine! Umorul și comunicarea ne-au ajutat! Și acum, avem 10 ani de căsnicie, 13 de relație, și încă ne povestim chestii!

Frumoasa Irina chiar a mărturisit că, de multe ori, după o ceartă, soțul ei împacă situația cu o glumă. În plus, a adăugat că și ea se dovedește tolerantă și, atunci când apare o problemă mai serioasă și el se arată supărat, merge ea către Răzvan.



 

În ceea ce privește gelozia, amândoi au căzut de acord că Irina este cea geloasă din cuplu, deși nu are motive concrete. Amândoi își amintesc însă amuzați de un episod în care Răzvan a fost nevoit să caute pe internet animatoare pentru o emisiune de televiziune, iar căutările au rămas în istoria telefonului. Pentru că tot el i-a dat mobilul să îl ajute cu ceva, vedeta i-a văzut fără să vrea istoricul căutărilor și a avut parte de o zi și o noapte de frământări, pănă s-a lămurit situația.

Cu o chimie extraordinară, cei doi alcătuiesc, fără doar și poate, unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Pentru A List Magazine, Răzvan a făcut însă o mărturisire care poate ajuta și inspira multe cupluri să ajungă la același tip de relaționare armonioasă:

Atât Irina, cât și eu, am fost în terapie, ani de zile, pentru a înțelege lucruri.


PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA VIAȚA BATE VLOGUL-SEZONUL 2




FOTO: FACEBOOK IRINA FODOR

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni