• PRO TV
  • Țara în care nu a fost înregistrat niciun deces cauzat de coronavirus, in ultimele 24 de ore

Țara în care nu a fost înregistrat niciun deces cauzat de coronavirus, in ultimele 24 de ore

Țara în care nu a fost înregistrat niciun deces cauzat de coronavirus, in ultimele 24 de ore

E o premieră în ultimele trei luni. Autoritățile din Madrid au anunțat că în Spania, în ultimele 24 de ore, nu a fost înregistrat niciun deces cauzat de coronavirus.

În cadrul unei conferințe de presă, Fernando Simon, Directorul Centrului Spaniol de alerte sanitare, a declarat că datele înregistrate pe 1 iunie 2020 nu indică niciun deces produs de coronavirus. 

Începând cu 3 martie 2020, ziua în care a fost semnalat primul deces din Spania, produs de SARS-CoV-2, autoritățile au anunțat zilnic morți legate de noul coronavirus, conform Agencia EFE. 

Sursa FOTO: Getty Images

Spania se numără printre statele cele mai afectate de pandemia de COVID-19. Au fost înregistrate în total 27.127 de decese, iar numărul cazurilor confirmate de infectare cu noul coronavirus a atins valoarea de 239.638. Informațiile au fost oferite în cadrul zilei de luni, 1 iunie, de către Ministerul Sănătății din Spania. 

Deși vestea bună este o premieră în ultimele luni, Fernando Simon a făcut apel la prudență. Acesta a avertizat că evenimentele cu un număr mare de participanți nu sunt încă permise, iar populația este rugată să respecte încă normele de distanțare socială.Vezi VIDEO: Facem Level -  episodul 4: Gami a condus periculos în cursa de GTA 5. O răsturnare de situație a urmat

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni