• PRO TV
  • Prima declarație a mamei fetiței lui George Floyd. Ce a transmis femeia, cu lacrimi în ochi

Prima declarație a mamei fetiței lui George Floyd. Ce a transmis femeia, cu lacrimi în ochi

Prima declarație a mamei fetiței lui George Floyd. Ce a transmis femeia, cu lacrimi în ochi

Roxie Washington, mama fiicei în vârstă de şase ani a lui George Floyd, Gianna, a făcut primele declarații publice despre moartea acestuia.

Vizibil afectată de moartea lui Floyd, Roxie a ales să vină în fața jurnaliștilor cu fiica sa și a lui Floyd, Gianna. Cu ochii în lacrimi, aceasta a declarat că vrea să se facă dreptate pentru Floyd și că fetița lor va trăi fără tată de acum încolo.

"Vreau să i se facă dreptate pentru că el era bun... Şi aceasta este dovada că el a fost un om bun", a spus femeia, arătând spre fetiţă. "Gianna nu mai are tată. El nu o va mai vedea crescând, terminând şcoala. Nu o va conduce niciodată spre altar. Dacă va fi vreo problemă în care să aibă nevoie de ajutor de la tatăl său, ea nu-l mai are", a declarat femeia plângând, potrivit Agerpres.

Citește și: Ziua în care rețelele sociale s-au înnegrit în semn de protest. Ce înseamnă BlackOutTuesday

Aceasta este prima declarație publică a femeii de la moartea lui Floyd, bărbatul de culoare care a decedat pe 25 mai, în Minneapolis, în timpul unei arestări, din cauza unor polițiști albi. Bărbatul a fost prins în urma unui apel la numărul de urgență al unui vânzătar, acuzând că Floyd plătise cu o bancnotă de 20 de dolari falsificată. 

Intervenția polițiștilor a fost una foarte agresivă, unul dintre ei sufocându-l pe bărbatul de culoare, punându-i genunchiul pe gât. După câteva minute, acesta a intrat în stare de inconștiență, iar apoi a decedat.

Actul de cruzime al polițiștilor este considerat ca fiind rasism, iar în momentul de față în America sunt proteste violente.

Sursă foto:  captură video Instagram Madonna

Vezi și: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 11 - Pain: “La 1.4 metri aveam 90 de kile’ “

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni