• PRO TV
  • A fost grădinar și a acceptat roluri mici, dar acum e celebru în toată lumea. Cine e Michele Morrone, protagonistul "365 DNI"

A fost grădinar și a acceptat roluri mici, dar acum e celebru în toată lumea. Cine e Michele Morrone, protagonistul "365 DNI"

A fost grădinar și a acceptat roluri mici, dar acum e celebru în toată lumea. Cine e Michele Morrone, protagonistul "365 DNI"

Producția poloneză "365 DNI" a ajuns să ocupe prima poziție în topul preferințelor utilizatorilor Netflix din România și nu numai. Datorită scenelor fierbinți, filmul regizat de Barbara Białowąs a atras imediat atenția publicului, cu atât mai mult cu cât personajele principale arată senzațional. 

Filmul "365 DNI" îi are în rolurile principale pe Michele Morrone și Anna Maria Sieklucka. Producția urmărește povestea lui Massimo Torricelli, un cap al mafiei siciliene, și a Laurei Bieil, un director de vânzări de succes, iar scenariul este inspirat de unul dintre romanele erotice ale Blankăi Lipińska.

Massimo o răpește pe Laura și îi dă ragaz un an pentru ca aceasta să se îndrăgostească de el. 

Așa cum era de așteptat, producția "365 DNI" a împărțit publicul în două: în timp ce unii l-au urmărit de amuzament și curiozate, susținând că scenele intime din film sunt mult prea grafice pentru gustul lor, alții s-au declarat fascinați de cei doi protagoniști, Massimo Torricelli (Michele Morrone) și Laura Biel (Anna Maria Sieklucka). 

VEZI mai multe imagini cu Michele Morrone în GALERIA FOTO!

Michele Morrone, cel care joacă rolul lui Massimo Torricelli, are 29 de ani și este actor și cântăreț. Născut în Melegnano, Italia, acesta a studiat teatrul la Teatro Fraschini Di Pavia.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Myself. . @raffaelecerracchio

A post shared by Michele Morrone (@iammichelemorroneofficial) on


În anul 2014, Michele s-a căsătorit cu Rouba Saadeh, un celebru designer, de care a divorțat patru ani mai târziu. Cei doi au împreună doi băieți, pe nume Marcudo și Brado. 

Se pare că despărțirea de Rouba Saadeh l-a afectat emoțional pe Michele. Acesta a suferit de depresie și a fost pe punctul de a renunța la cariera artistică, refuzând pentru o perioadă să mai performeze. Mai mult decât atât, actorul italian s-a confruntat și cu probleme financiare, motiv pentru care a fost nevoit să lucreze ca grădinar, scrie republicworld.com. 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sun☀️Beach ????and Rock’n’roll ????????????????

A post shared by Rouba Saadeh (@roubasaadeh) on


În ceea ce privește cariera de actor, Michele a pornit timid, acceptând roluri mici, în piese obscure. Cu timpul, după ce a câștigat experiență, italianul a primit chiar și roluri principale în piese de teatru. Dornic să se afirme, Morrone și-a încercat norocul și în lumea filmului, acolo unde a apărut în producții cinematografice precum "Il tempo di una sigaretta" sau "E la vita continue".

Tânărul actor a mai fost implicat și în alte proiecte interesante, printre care se numără "Sirene", "El juicio (Il processo)", "Come in Delfino", "Medici" sau "The Process". Celebritatea însă a venit odată cu apariția producției Netflix, "365 DNI".

Michele Morrone este și un cântăreț pasionat. Acesta cântă la chitară, iar unul dintre cele mai de succes piese ale sale este "Feel It", melodie inclusă pe coloana sonoră a filmului "365 DNI".


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☀️

A post shared by Michele Morrone (@iammichelemorroneofficial) on


Prezent și în mediul onlice, Michele are deja o comunitate frumoasă de susținători atât pe YouTube, cât și pe Instagram. 

În prezent, actorul are o avere estimată la aproximativ 5 milioane de Dolari, banii provenind atât din lumea cinematografică, cât și din contractele de imagine încheiate cu brand-uri de renume internațional, precum Dolce & Gabbana sau Falconeri. 



Vezi și: Miliția modei by Costi Diță, intrigat de lenjeria intimă purtată de Rihanna: “Se vede ca un parizer prins în capcană”


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni