• PRO TV
  • A primit rolul perfect și a devenit una dintre cele mai râvnite femei. Cine e Anna-Maria Sieklucka, actrița din filmul 365 DNI

A primit rolul perfect și a devenit una dintre cele mai râvnite femei. Cine e Anna-Maria Sieklucka, actrița din filmul 365 DNI

A primit rolul perfect și a devenit una dintre cele mai râvnite femei. Cine e Anna-Maria Sieklucka, actrița din filmul 365 DNI

"365 DNI" este poate unul dintre cele mai criticate, dar totuși urmărite, producții ale momentului. Drama erotică, bazată pe bestseller-ul cu același nume, semnat Blanka Lipinska, îi are în rolurile principale pe Anna-Maria Sieklucka și Michele Morrone.

Producția poloneză "365 DNI" a ajuns să ocupe prima poziție în topul preferințelor utilizatorilor Netflix din România și nu numai. Datorită scenelor fierbinți, filmul regizat de Barbara Białowąs a atras imediat atenția publicului, cu atât mai mult cu cât personajele principale arată senzațional. 

Atât pentru Michele Morrone, cât și pentru Anna-Maria Sieklucka, rolurile principale interpretate în "365 DNI" au fost o rampă de lansare la nivel internațional. 

În ciuda criticilor primite, filmul i-a transformat pe cei doi actori în două vedete extrem de urmărite în această perioadă. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Anna-Maria Sieklucka are 28 de ani și s-a născut în Lublin, Polonia. Pasionată de actorie, tânăra a urmat cursuri în cadrul unor instituții de profil, printre care se numără și Faculty of Puppetry, din Wroclaw. 

Înainte să cunoască celebritatea odată cu lansarea producției Netflix, Anna-Maria a fost distribuită în roluri mici, unde din păcate nu s-a remarcat.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Create your own happiness ____________________________________________ Fot. @minniethephotographer @mikiphotomiki

A post shared by Anna-Maria Sieklucka (@anna_maria.sieklucka) on


Așa cum se întâmplă de cele mai multe ori, fanii au speculat că între Anna-Maria și partenerul său de platou, Michele Morrone, s-a înfiripat o idilă. Italianul a alimentat zvonurile, susținând chiar această presupoziție. Ulterior, acesta a mărturisit ca totul a fost doar o glumă, iar între ele si colega sa poloneză este strict o relație profesională. În plus, Anna Maria Sieklucka a subliniat în nenumărate rânduri că este implicată într-o relație. Discretă în ceea ce privește viața intimă, actrița poloneză nu a făcut publice mai multe detalii despre bărbatul care a cucerit-o. 

O fotografie postată pe contul său de Instagram, în care apare alături de un bărbat, a stârnit interesul publicului, însă vedeta nu a făcut alte comentarii în acest sens. 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jedno. Prywatne. I więcej nie będzie. Peace and love ❤

A post shared by Anna-Maria Sieklucka (@anna_maria.sieklucka) on


În filmul "365 DNI", Anna-Maria joacă rolul Laurei Bieil, o afaceristă pasionată, captivă într-o relație anostă. Tânăra este sechestrată de un șef al mafiei italiene, care o ține prizonieră și îi cere ca într-un an să se îndrăgostească de el.     Vezi și: 


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni