• PRO TV
  • Lidia Buble, emoționată până la lacrimi! Ce a postat pe Instagram după ce a ajuns la părinți

Lidia Buble, emoționată până la lacrimi! Ce a postat pe Instagram după ce a ajuns la părinți

Lidia Buble, emoționată până la lacrimi! Ce a postat pe Instagram după ce a ajuns la părinți

Săptămâna trecută, Lidia Buble a mers la Deva, acasă la părinții ei, și a ținut-o din petrecere în petrecere, deoarece a avut trei aniversări în familie: a sa, a mamei ei și a unei surori.

Odată ajunsă în casa părintească, Lidia Buble a început să posteze foarte multe story-uri pe Instagram, în cele mai multe dintre acestea artista apărând alături de familia ei care este foarte numeroasă. Vizibil emoționată de întâlnirea cu frații, surorile, nepoatele și nepoții ei, Lidia Buble a început să plângă în timpul unui story.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

„E prea drăguț la mine acasă. Cât îmi place.. de nu mai pot. Doamne, aici aș rămâne, e foarte fain. Mă bucur atât de mult că am venit”, a spus Lidia Buble, în timp ce se afla singură.

Apoi, ea și-a filmat surorile și nepoatele în timp ce cântau într-o camera, versurile punându-i pe gânduri pe fani, care au afirmat că ar putea avea legătură cu fosta relație a cântăreței: „Este, oare, iertare pentru tot ce-am făcut. Doamne, pot eu, oare, s-o iau de la început? Înaintea ta, în fața ta”.

foto: Instagram Lidia Buble

Vezi și: Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni