• PRO TV
  • Au acuzat-o că folosește prea mult Photoshop, iar ea le-a răspuns în stilul caracteristic. Cardi B, în bikini pe Instagram

Au acuzat-o că folosește prea mult Photoshop, iar ea le-a răspuns în stilul caracteristic. Cardi B, în bikini pe Instagram

Au acuzat-o că folosește prea mult Photoshop, iar ea le-a răspuns în stilul caracteristic. Cardi B, în bikini pe Instagram

Deși și-a expus corpul în cele mai sumare, mulate și decoltate ținute, Cardi B nu a scăpat de acuzații cu privire la editarea excesivă a fotografiilor sale. 

Cardi B este celebră în întreaga lume datorită hiturilor lansate de-a lungul timpului, dar și datorită modului în care arată și își expune formele voluptoase. 

În presa tabloidă au apărut articole conform cărora cântăreața își retușează prea mult rotunjimile, iar Cardi B nu a întârziat să răspundă acuzațiilor în stilul caracteristic. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I suck the shit out my stomach for this

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on


În vârstă de 27 de ani, Cardi B le-a transmis internauților un mesaj prin intermediul unui video publicat pe Instagram. Vedeta recunoaște că s-a îngrășat, dar a ținut să le ofere tuturor adevărul gol-goluț cu privire la modul în care arată în realitate. 

"Trebuie să vă arăt corpul meu. Știu că m-am îngrășat câteva kilograme. Trebuie să fac cumva ca fundul să se potrivească cu coapsele (...) Știu că m-am îngrășat, dar am bani de liposucție" spune cântăreața în materialul video.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Leave my rolls alone

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on


Recent, Cardi B și-a refăcut unul dintre tatuajele de pe coapse, iar rezultatul final a fost, evident, publicat pe Instagram. Vedeta s-a îmbrăcat cât de puțin s-a putut pentru ca fanii să poată admira păunul care îi acopera o bună parte din coapsă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dimelo shawtyyyy ...Mix that Louis wit Fashionnova.

A post shared by Cardi B (@iamcardib) onVezi și: Top cele mai neobișnuite idei de vacanță, alături de Corina Caragea

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni