• PRO TV
  • Prietenul lui Ashton Kutcher și al Milei Kunis, reținut pentru viol. Danny Masterson riscă 45 de ani de închisoare

Prietenul lui Ashton Kutcher și al Milei Kunis, reținut pentru viol. Danny Masterson riscă 45 de ani de închisoare

Prietenul lui Ashton Kutcher și al Milei Kunis, reținut pentru viol. Danny Masterson riscă 45 de ani de închisoare

Danny Masterson este cunoscut pentru rolul său din That 70’s Show, serial popular care a rulat între anii 1998 și 2006, cu Mila Kunis și Ashton Kutcher printre protagoniști. Actorul a fost acuzat că a violat trei femei între 2001 și 2003, însă susține că este nevinovat. 

Trei femei au depus plângere anul trecut împotriva lui Masterson, membru al Bisericii Scientologice, susținând că acesta le-a drogat și le-a violat. Actorul a fost reținut de poliție și riscă 45 de ani de închisoare pentru faptele sale.  

Masterson, care e căsătorit cu actrița Bijou Phillips din 2011, spune că femeile care îl acuză sunt foste iubite care vor să se răzbune pe el și să scoată bani din treaba asta.

Două dintre cele trei femei au fost, într-adevăr, identificare ca foste iubite ale actorului: Chrissie Bixler și Bobette Riales.

Femeile susțin și faptul că Biserica Scientologică a apelat la tot felul de manevre pentru a le intimida după ce au depus acuzațiile – au fost hărțuite și urmărite și le-a fost invadată intimitatea.

Bixler susține că a fost iubita lui Masterson câțiva ani și că s-a alăturat Bisericii Scientologice la ordinele acestuia. Mai mult, femeia spune că actorul o forța să facă sex cu el și devenea extrem de violent dacă il refuza. Aceasta l-a raportat Bisericii, însă liderii scientologi i-au transmis că “e datoria ei ca iubită să îi ofere sex oricând acesta dorește”. 

După ce a depus plângere la poliție, femeia susține că i-a murit în mod misterios câinele și că a fost intimidată în trafic de un necunoscut. 

Bobette Riales, cealaltă femeie care a depus acuzații, susține că i s-au întâmplat lucruri similare și că actorul o droga și o abuza sexual.

VEZI VIDEO: Cine este Tammy Hembrow, "regina Instagramului", urmărită de 11 milioane de oameni

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni