• PRO TV
  • Noelle este de o frumusețe rară. Cum arată fiica adolescentă a lui Ingrid Vlasov

Noelle este de o frumusețe rară. Cum arată fiica adolescentă a lui Ingrid Vlasov

Noelle este de o frumusețe rară. Cum arată fiica adolescentă a lui Ingrid Vlasov

Noelle Vlasov a împlinit recent 16 ani și este de o frumusețe răpitoare. Fiica lui Marian Nedelcu și a lui Ingrid Vlasov se bucură de un real succes în lumea modei.

Noelle Vlasov are propria pagina de Instagram, acolo unde postează fotografii realizate în cadrul pictorialelor la care participă, dar și imagini realizate alături de prietenii apropriați. 
 
Fiica lui Ingrid Vlasov are niște ochi albaștri superbi și mari, părul lung si cârlionțat, iar atitudinea afișată în fotografiile publicate este cea a unui model profesionist. 
 
"Fiica mea s-a născut manechin. O las să se fardeze în fiecare zi, am învățat-o de mică să fie cochetă. Nu mi se pare nociv. Nu e rău să înveți o fetiță să se aranjeze la o vârstă cât mai fragedă", declara Ingrid Vlasov încă de pe vremea când fiica ei nu împlinise nici 14 ani.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There is no better designer than nature ????

A post shared by ????????‍♀️ (@noellevlasov) on


Părinții au susținut-o întotdeauna pe Noelle, iar pasiunile adolescentei au fost întotdeauna o prioritate pentru ei. Din acest motiv, aceștia i-au organizat programul astfel încât Noelle făcea home schooling cu mult înainte să devină o alternativă o practică populară în întreaga lume.
 
Fiica lui Ingrid Vlasov și a lui Marian Nedelcu a reușit să cucerească podiumurile de modă încă de la vârsta de 4 ani și își continuă cu succes drumul spre culmile succesului.
 
Noelle așteaptă să își încheie studiile și speră să își continue cariera în industria modei internaționale.


Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni