• PRO TV
  • Fanii Danielei Crudu sunt îngrijorați: „Să nu aud că ai și tu virus”

Fanii Danielei Crudu sunt îngrijorați: „Să nu aud că ai și tu virus”

Fanii Danielei Crudu sunt îngrijorați: „Să nu aud că ai și tu virus”

Mai multe vedete din România au fost confirmate săptămâna trecută cu noul coronavirus, printre acestea fiind nume precum Marcel Pavel, Adriana Trandafir, Ozana  Barbancea, Andrei Ștefănescu și Alina Pușcaș.

Presa a notat că virusul ar fi fost răspândit de Marcel Pavel, el fiind primul care a aflat că a fost infectat, unii jurnaliști afirmând și că artistul a intrat în contact cu aproximativ 150 de persoane în ultimele două săptămâni, astfel că vedetele au început să se testeze masiv pentru a aflat dacă au sau nu au coronavirus.

Printre cei care au confirmat că rezultatul lor a ieșit negativ s-au aflat Andreea Bălan și Cosmin Seleși, însă internauții își fac griji în continuare și pentru alte vedete. După cum se poate citi în comentariile de pe pagina Daniele Crudu, fanii acesteia își fac griji că vedeta ar putea fi și ea infectată cu noul coronavirus.

„Iubita, să nu aud că ai și tu virus” a scris o fană în dreptul unei fotografii pe care Daniela Crudu a postat-o pe Instagram zilele trecute.

Vedeta nu i-a răspuns, însă până acum nu există nicio informație potrivit căreia Daniela Crudu ar avea probleme de sănătate.

foto: Instagram Daniela Crudu

Vezi și: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 13: Cristian Dascălu, despre cum a refuzat oferte de la Google şi Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni