• PRO TV
  • How to TikTok by Aquene. Cum se celebrează Luna Pride pe Tik Tok

How to TikTok by Aquene. Cum se celebrează Luna Pride pe Tik Tok

How to TikTok by Aquene. Cum se celebrează Luna Pride pe Tik Tok

Pentru că este luna iunie și pentru există deja o tradiție internațională care datează de zeci de ani în acest sens, Aquene vorbește despre despre Pride Month (Luna Pride) în episodul numărul 6 din "How to Tik Tok". 

Cum șansele să mergi la festivaluri în acest an sunt minime, Aquene are o soluție pentru tine și aduce festivalul la tine în noul episod How to Tik Tok. 

În ton cu Pride Parade, Aquene îți arată cum îti poți face la tine acasă un tricou colorat în culorile curcubeului, dar și care este noul challenge pe Tik Tok.

În plus, nu rata un interviu interesant cu Daria Jane și află ce se întâmplă pe 24 iunie pe Tik Tok România. Emisiunea How to TikTok este prezentată de Aquene, în fiecare marți, de la ora 11:00, pe protvplus.ro. Aquene a început să cânte la 6 ani. În prezent este studentă a Universității de Muzică, la secția Jazz. A fost alături de Cleopatra Stratan pe scena Sălii Palatului, l-a acompaniat la nai pe maestrul Gheorghe Zamfir și face parte din backing vocals la Vocea României.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni