• PRO TV
  • Johnny Depp nu va mai juca în următorul film "Pirații din Caraibe". Actorul a fost înlocuit cu actrița Margot Robbie

Johnny Depp nu va mai juca în următorul film "Pirații din Caraibe". Actorul a fost înlocuit cu actrița Margot Robbie

Johnny Depp nu va mai juca în următorul film "Pirații din Caraibe". Actorul a fost înlocuit cu actrița Margot Robbie

Recent, a fost dezvăluit faptul că Margot Robbie a semnat contractul pentru un rol în noul film al seriei Pirații din Caraibe.

Actrița australiană Margot Robbie o să joace într-un film care are doar roluri feminine, derivat din franciza de succes a lui Disney, Pirații din Caraibe

Se spune că acest film este o altă varinată, derivată de la franciza originală, care va primi și ea propria ecranizare, conform Daily Mail.

Actrița australiancă în vârstă de 29 de ani se va revedea cu Christina Hodson, scriitoarea ei pentru scenariul din "Păsări de pradă", pentru a da naștere rolului de Căpitan Jack Sparrow, unde Robbie îi va lua locul lui Johnny Depp.

Avocatul lui Depp declarase anterior că acesta a fost dat afară de către Disney la patru zile după ce fosta sa sotie, Amber Heard,  a vorbit despre cum a îndurat abuzurilor lui.

În ciuda acestui fapt, Sean Bailey de la Disney a anunțat în 2018 că se lucrează la o reecranizare a seriei și va fi scrisă de creatorii Deadpool, și anume Paul Wernick și Rhett Reese. Acesta a fost întrebat totuși, dacă franciza poate supraviețui fără Depp.

Bailey le-a spus reporterilor "Vrem să aducem un nou tip de energie și vitalitate. Iubesc seria Pirații din Caraibe, însă motivul pentru care Paul și Rhett suna așa interesanți este pentru că vor să îi dea un imbold zdravăn în direcția potrivită." 

Între timp scriitorul original al francizei, Stuart Beattie, a declarat că timpul petrecut cu Depp a fost o perioadă grozavă.

Pirații din Caraibe a fost una din cele mai de succes francize din toate vremurile în cinema, încasând peste 4.5 miliarde de dolari de-a lungul ecranizării a cinci filme diferite.

Studioul plănuiește un rebranding de ceva vreme, deoarece ultimele pelicule ce îl includeau pe Depp au fost o dezamăgire financiară.

Ecranizarea din 2017, “Răzbunarea lui Salazar” a devenit al doilea cel mai slab film, încasând doar 795 de milioane de dolari la nivel global.

Detaliile rolului sunt ținute secrete, însă se crede a fi o poveste originală bazată pe tema parcurilor de distracție Disney.

Sursă foto: Shutterstock / Getty Images

Vezi și: Dezastru la examenele din 2020 - Trending Review cu Daragiu - Episodul 35

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni