• PRO TV
  • Vloggerița ruxsiopulenta, mesaj dur: „Pe net trăim într-o lume falsă. În lumea reală trăim în mizerie”

Vloggerița ruxsiopulenta, mesaj dur: „Pe net trăim într-o lume falsă. În lumea reală trăim în mizerie”

Vloggerița ruxsiopulenta, mesaj dur: „Pe net trăim într-o lume falsă. În lumea reală trăim în mizerie”

După ce timp de mai mulți ani au fost cunoscute drept LikeOne, Ruxy și Creața au decis în vara anului 2018 să pornească pe drumuri separate, astfel că în mediul online ele au devenit LikeCreața și RuxȘiOpulență.

La acea vreme, Ruxy afirma că ea a rămas cu pagina de YouTube LikeOne, în timp ce colega ei a păstrat paginile de Instagram și Facebook. Acum, la mai bine de doi ani de la ruptură, Ruxy a adunat pe pagina ei de Instagram, @ruxsiopulenta, peste 500.000 de urmăritori, iar zilele trecute a postat pe celebra rețea de socializare un filmuleț care a devenit viral.

În clip, tânăra vorbește despre cât de mare este diferența dintre lumea reală și cea virtuală, afirmând că absolut toate persoanele arată pe internet că au o viață perfectă și că arată foarte bine, chiar dacă în realitate nu este așa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RUX (@ruxsiopulenta) on

„Vai, ce maiou de săraci am pe mine... Ce vreau să zic... E ciudat că noi ne-am obișnuit cu internetul să trăim într-o lume falsă, ireală. Care în realitatea... pe care o trăim nu există. Pe net încercăm cu toții să părem cineva cine nu suntem. Și în lumea reală suntem niște terminați. Niște deprimați, leneși, lipsiți de aspirații, trăim în mizerie”, spune Ruxy în cele peste șapte minute, cât ține filmulețul.

Clipul viral a reușit să adune câteva zeci de mii de vizualizări pe Instagram, dar și peste 5.000 de like-uri și zeci de comentarii.

foto: Instagram ruxsiopulenta

Vezi și: Alexis Skyy, vedeta care face furori cu silueta ei specială: femeile îi caută defecte, bărbații o adoră

Gallery

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni