• PRO TV
  • Adam Savage, de la MythBusters, acuzat de propria soră de abuz sexual. „Vrea să obțină bani”

Adam Savage, de la MythBusters, acuzat de propria soră de abuz sexual. „Vrea să obțină bani”

Adam Savage, de la MythBusters, acuzat de propria soră de abuz sexual. „Vrea să obțină bani”

Realizatorul Adam Savage (52 de ani) va trebui să mai spulbere un mit, însă de data aceasta în viața personală. Sora lui îl acuză că a abuzat-o pe când erau copii.

Cunoscut pentru emisiunea MythBusters, pe care o realiza alături de Jamie Hyneman, Adam Savage trebuie să răspundă acuzațiilor grave venite din partea surorii lui. Miranda Pacchiana (51 de ani) a deschis marți un proces de abuz sexual pe numele fratelui ei.

Femeia susține că Adam a abuzat-o pe când avea între 7 și 10 ani, în perioada în care cei doi locuiau cu familia în Sleepy Hollow, New York. Conform New York Post, agresiunile au fost repetate.

Într-o intervenție pentru revista People, Adam Savage a negat acuzațiile, apreciind că sora lui răspândește informații false cu scopul de a obține bani.

Deși sper ca sora mea să primească ajutorul de care are nevoie pentru a-și găsi pacea, acest lucru trebuie să se termine. Timp de mulți ani, ea m-a atacat pe mine și pe alți membri ai familiei mele. Răspândind numeroase povești despre noi, în căutarea unui câștig financiar, ea ne-a torturat întreaga familie și s-a înstrăinat de noi toți”, a spus realizatorul.

El a precizat că se va apăra în acest caz atacând. Prin urmare, Adam va deschide, la rândul lui, un process pe numele surorii lui, pentru a lămuri lucurile „pentru totdeauna”.

Cu toate că acuzele sunt respinse și de mama celor doi, care recunoaște cu inima frântă că Miranda „suferă de boli mintale”, detaliile cuprinse în dosarul depus la tribunal sunt înfiorătoare.

În jurul anului 1976 și continuând cu anul 1979, Adam Savage a violat-o pe Miranda Pacchiana și a forțat-o să-i facă sex oral, ca și alte forme de abuz sexual”, se arată în plângerea depusă la Curtea Supremă din Westchester, New York.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Educația sexuală în școli: utilă sau ineficientă pentru copii? Ce părere are medicul Mihail Pautov

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni