• PRO TV
  • Falsez pentru tine, un show de muzică și mister, începe sâmbătă, 18 iulie, la PRO TV

Falsez pentru tine, un show de muzică și mister, începe sâmbătă, 18 iulie, la PRO TV

Falsez pentru tine, un show de muzică și mister, începe sâmbătă, 18 iulie, la PRO TV

PRO TV invită unii dintre cei mai cunoscuți artiști să își testeze intuiția într-un show de muzică și mister, prezentat de Mihai Bobonete, "Falsez pentru tine".

Poate un cântăreț celebru să își dea seama dacă o persoană are voce sau falsează doar după felul în care arată? Vom afla în fiecare sâmbătă, din 18 iulie, de la ora 22:45.

În fiecare ediție Falsez pentru tine, un artist cunoscut din România va trebui să analizeze ca un adevărat detectiv opt concurenți aflați pe scenă, pentru a descoperi cine are voce și cine falsează, însă fără ca aceștia să cânte.

În fiecare rundă, invitatul elimină concurenții despre care crede că nu au voce, iar totul va fi dezvăluit la final: a ales un concurent cu voce sau a fost păcălit de unul care cântă greșit? 

Fiecare invitat special va avea ajutorul celor patru consilieri ai emisiunii. Cu toții se vor folosi de propria experiență și intuiție, iar după fiecare rundă telespectatorii vor afla adevărul: a eliminat invitatul special un concurent cu voce sau unul care nu știe să cânte? 

Dacă invitatul special a făcut alegeri bune până la final, telespectatorii vor urmări un duet de excepție între concurentul finalist și cântărețul celebru. Dacă nu, se vor amuza de o performanță deloc reușită între artist și amator. 

Mihai Bobonete, Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira și Răzvan Fodor, față în față cu toți concurenții 

Cu umorul său caracteristic, Mihai Bobonete îi va încuraja pe cei patru consilieri: Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira și Răzvan Fodor să-și spună părerea, pentru a ajuta fiecare invitat special să descopere care dintre concurenții de pe scenă are, într-adevăr, voce și care falsează. 

Falsez pentru tine – Un show de muzică și mister!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni