• PRO TV
  • Chandler din Friends, din ce în ce mai devastat. Ultimele imagini cu Matthew Perry i-au șocat pe fani - abia se tine pe picioare

Chandler din Friends, din ce în ce mai devastat. Ultimele imagini cu Matthew Perry i-au șocat pe fani - abia se tine pe picioare

Chandler din Friends, din ce în ce mai devastat. Ultimele imagini cu Matthew Perry i-au șocat pe fani - abia se tine pe picioare

Matthew Perry pare să fi scapăt lucrurile de sub control. Actorul din Friends arată îngrijorător! Cele mai noi imagini suprinse de paparazzi i-au îngrijorat pe fani.

Pe fondul zvonurilor despre mult așteptata reuniune Friends, Matthew Perry este în vizorul paparazzilor mai mult ca niciodată. Însă, acesta nu mai seamănă deloc cu personajul Chandler, care l-a făcut celebru în întreaga lume.

Supraponderal, expuizat, neîngrijit și cu niște haine care par căpătate, actorul de la Hollywood a fost fotografiat pe străzile din Beverly Hills. Pare că de abia se poate ține pe picioare și că ar respira cu dificultate.

Sursa foto: PROFIMEDIA

Nu se știe dacă Matthew Perry suferă de vreo boală, dar sunt cunoscute problemele sale cu depresia, alcoolul și kilogramele în plus.

În 2016, actorul a făcut publică problema pe care o avea cu substanțele interzise, recunoscând că nu își amintește cum au decurs filmările serialului "Friends".

"Sunt o persoană destul de privată, însă filmam un serial care era urmărit de peste 30 de milioane de oameni. Deci oamenii știau. A fost atât de "public" ceea ce se întâmpla cu mine ".

"Nu poți avea o problema de droguri, timp de câțiva ani și apoi să aștepți să se rezolve în 28 de zile." 

Acesta s-a luptat cu depresia, cu dependența de alcool și abuzul de medicamente pe o perioadă destul de îndelungată: "A fost vorba mai mult de alcool. Credeam că mă ascund bine, dar în final oamenii și-au dat seama".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni