• PRO TV
  • Angelina Jolie, prima apariție din ultimele trei luni. Cum a fost suprinsă celebra actriță

Angelina Jolie, prima apariție din ultimele trei luni. Cum a fost suprinsă celebra actriță

Angelina Jolie, prima apariție din ultimele trei luni. Cum a fost suprinsă celebra actriță

De când s-a despărțit de Brad Pitt, Angelia Jolie parcă nu mai este la fel. Actrița este văzută din ce în ce mai rar și nu mai este la fel de vocală ca înainte.

Angelina și-a făcut apariția în Los Angeles, în urmă cu câteva zile, alături de fiica sa de 11 ani, Vivienne, după ce nu nimeni nu o mai văzuse timp de 3 luni.

Se pare că ieșirea a fost în scop de relaxare, ea și fiica ei mergând la cumpărături. Actrița în vârstă de 45 de ani purta o rochie albă lungă și balerini crem, asortate cu o geantă neagră și, bineînțeles, mască și mănuși. Fizic, Angelina pare destul de schimbată și tristă, iar motivul ar putea fi chiar fostul său soț.

Apariția ei în public s-a întâmplat a doua zi după ce fostul ei soț, Brad Pitt, a fost văzut plecând de la ea din locuință. Se pare că aceștia ar fi avut o discuție de două ore, scrie The Sun

Întâlnirea față în față vine după ce Angelina a declarat într-un interviu: "Am divorțat pentru binele familiei mele. A fost decizia potrivită. Continui să mă concentrez pe vindecare. Unii oameni au profitat de tăcerea mea, iar copii văd minciuni în mass media. Eu continui să le aduc aminte că ei știu adevărul în sufletul lor. De fapt, ei sunt șase tineri foarte curajoși."

Faimosul cuplu a divorțat în 2016. Împreună au șase copii. Deși Brad nu mai locuiește cu familia, ia parte la cele mai importante evenimente din viața copiilor săi. Ultima oară când a fost alături de familia sa, a fost de ziua fiicei sale Siloh.

Sursă foto: Shutterstock /  The Sun

Vezi și: 
Facem Level – episodul 8: RobyNET a găsit terapia ideală în Euro Truck Simulator 2

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni