• PRO TV
  • Mihai Rait, alături de soția lui. Cât de bine arată femeia care l-a cucerit pe ”Dorel” din Las Fierbinți

Mihai Rait, alături de soția lui. Cât de bine arată femeia care l-a cucerit pe ”Dorel” din Las Fierbinți

Mihai Rait, alături de soția lui. Cât de bine arată femeia care l-a cucerit pe ”Dorel” din Las Fierbinți

Mihai Rait și Ana Maria formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton, cei doi preferând să păstreze discreția atunci când vine vorba despre căsnicia lor. 

Mihai Rait Dragomir, cel care îi dă viață personajului Dorel din serialul Las Fierbinți, este un om împlinit și fericit. Dacă în serial joacă rolul unui bărbat "prostuț" care nu știe cum să se comporte sau cum să abordeze o femeie, în realitate actorul o duce foarte bine la acest capitol. 

Cei doi s-au căsătorit în 2017, iar un an mai târziu au devenit părinți, urmând ca în august să serbeze doi ani de când au împreună un băiețel. 

Mihai și Ana Maria au păstrat mereu discreția cu privire la viața lor personală, așa că imagini cu cei doi au apărut destul de rar. Actorul din Las Fierbinți a publicat o poza în care apare alături de frumoasa lui soție.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Rait Dragomir (@mihairait) on

Admiratorii vedetei au fost încântați să îi vadă pe cei doi, iar fotografia a strâns mii de aprecieri și numeroase comentarii prin intermediul fanilor le-au transmis cât de bine le stă împreună.

Povestea lor de dragoste a început, potrivit acestuia, la un spectacol de stand-up comedy pe care înșuși actorul îl susținea. Ulterior, Mihai Rait și Ana Maria au decis să-și unească destinele, avându-i ca nași pe Mihai Bobonete și pe soția lui, Cătălina. 

sursa foto: instagram Mihai Rait

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni