• PRO TV
  • Johnny Depp a jignit-o pe Amber Heard la tribunal. „E o sociopată narcisistă”

Johnny Depp a jignit-o pe Amber Heard la tribunal. „E o sociopată narcisistă”

Johnny Depp a jignit-o pe Amber Heard la tribunal. „E o sociopată narcisistă”

Războiul dintre Johnny Depp și fosta soție, Amber Heard, s-a reluat la tribunal. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele și au adus probe din care reiese că fiecare a fost violent cu celălalt, iar acum fac pe nevinovații.

Johnny Depp a fost audiat marți, la Înalta Curte de Justiție din Londra, după ce procesul intentat de fosta soție, Amber Heard, s-a reluat după relaxarea măsurilor de carantină. Actorul de 57 de ani a numit-o „sociopată narcisistă” pe femeia care îl acuză că a bătut-o, în perioada în care el avea probleme cu consumul de alcool.

Starul din Pirații din Caraibe a negat că a fost vreodată violent cu vreo femeie și a prezentat instanței o fotografie de pe patul de spital, unde ajunsese în urma unei altercații cu Amber Heard. Johnny Depp apare cu o tăietură la un deget, după ce actrița ar fi aruncat cu o sticlă în el.

În replică, fosta lui parteneră a prezentat instanței o înregistrare video în care îl vedem pe Johnny Depp distrugând bucătăria și spărgând o sticlă de vin pe podeaua bucătăriei. 

Johnny Depp, motivul pentru care a divorțat de Amber Heard

Actorul de 57 de ani a dezvăluit în instanță că a divorțat de actrița Amber Heard fiindcă aceasta și-ar fi făcut nevoile în patul conjugal. Într-o declarație scrisă, Depp a susținut că aceasta sau „poate unul dintre prietenii ei” este responsabilă de acest incident ciudat, scrie Daily Mail.

Amber Heard a catalogat evenimentul drept „o farsă nevinovată”, însă pentru Depp a fost „picătura care a umplut paharul”.

Johnny Depp și Amber Heard, relație cu năbădăiJohnny Depp și Amber Heard s-au căsătorit în februarie 2015, dar au dovorțat în 2016, după doar 15 luni de mariaj. Actrița a depus actele de divorț după ce l-a acuzat pe soțul ei de violență domestică. Viața lor a șocat opinia publică, fiindcă a arătat fricțiunile și excesele a doi oameni care păreau incompatibili.

  • Johnny Depp a recunoscut că aloca mai mult de 24.000 de lunar pentru băutură, dar că Elton John l-a ajutat să revină pe drumul cel bun.
  • Actorul a insistat că nu a fost niciodată violent, dar că a încercat „toate tipurile de droguri cunoscute” până la vârsta de 14 ani. A spus că drogurile l-au ajutat să treacă peste suferințele și abuzurile îndurate în copilărie. 
  • A recunoscut în fața instanței că i-a dat fiicei lui, Lily-Rose, să fumeze marijuana când aceasta avea doar 13 ani.
  • Depp a acuzat-o pe Amber Heard că e o „sociopată narcisistă, calculată” care s-a căsătorit cu el doar pentru a avansa în carieră.
  • Avocații săi au susținut în instanță că Heard a avut două aventuri în timpul căsniciei, cu Elon Musk și James Franko.

Procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard este abia la început și va continua cu a treia zi de audieri la care va fi supus actorul. Starul din Pirații din Caraibe a deschis propriul proces, în care o acuză pe fosta soție de defăimare. Mai mult, actorul a chemat în judecată și ziarul The Sun, care l-a numit „bătăuș”.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: TikTok te învață cum să mănânci sănătos

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni