• PRO TV
  • Chrissy Teigen, soția celui mai sexy bărbat din lume, are o problemă cu celulita

Chrissy Teigen, soția celui mai sexy bărbat din lume, are o problemă cu celulita

Chrissy Teigen, soția celui mai sexy bărbat din lume, are o problemă cu celulita

Chrissy Teigen nu arată deloc ca în fotografiile de revistă sau în cele de pe Instagram, dar are o mare calitate: e soția celui mai sexy bărbat din lume și mama copiilor lui.

În vârstă de 34 de ani, fotomodelul nu a mai apărut de multă vreme în costum de baie deux pieces. Chrissy Teigen și-a îndepărtat recent implanturile mamare fiindcă o incomodau și nu-i permiteau să îmbrace rochiile care îi plac. Aflată în vacanță în Mexic, împreună cu familia ei, Teigen s-a afișat din nou în bikini și a mărturisit că se simte eliberată.

Însă, soția lui John Legend (cel mai sexy bărbat în viață, în 2019 - revista People) are o problemă mare cu celulita și vergeturile, pe care fanii ei nu le văd în postările de pe rețelele sociale. 

Modelul american are doi copii din mariajul cu John Legend, pe care i-a luat cu ea în vacanța din Cabo, Mexic. Statutul de mamă și carantina și-au pus accestul pe fizicul ei, altădată de invidiat.

FOTO: Profimediaimages.ro

Însă, soțul ei o place așa cum e, o femeie luptătoare care a trecut prin nenumărate proceduri de fertilizare in vitro (FIV) pentru a aduce pe lume cei doi copii ai lor.

Într-un interviu, John Legend dezvăluia că amândoi au făcut un pact, pentru a trece mai ușor peste provocarea de a avea copii concepuți în eprubetă.

„John a spus: Să nu fim acel cuplu care trebuie să programeze partidele de sex, care notează în calendar și spune – OK, asta e noaptea noastră. Deci, înainte de a face FIV, chiar dacă ne-am dus câteva zile sau o săptămână, sentimentul nostru a fost e cool, cui îi pasă?”, a dezvăluit Chrissy Teigen pentru Self Magazine.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images/@chrissyteigen

Vezi și VIDEO: TikTok te învață cum să mănânci sănătos

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni