• PRO TV
  • Ruby, imagini incendiare pe contul de Instagram. S-a pozat topless și a postat pozele pe internet

Ruby, imagini incendiare pe contul de Instagram. S-a pozat topless și a postat pozele pe internet

Ruby, imagini incendiare pe contul de Instagram. S-a pozat topless și a postat pozele pe internet

Ruby a lansat de curând piesa ”Rapido”, o colaborare crazy alături de Florin Salam și Costi Ioniță. 

După succesul avut cu această melodie, cântăreața filmează deja videcolipul pentru o nou cântec. Vedeta a postat numeroase imagini de pe platourile de filmare, iar unele dintre ele sunt de-a dreptul incendiare. 

Ruby apare topless, îmbrăcată doar într-un slip cu imprimeu animal print, care îi lasă la vedere tatuajele impresionante pe care le are pe corp. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buna dimineata, s-a trezit dulceata!???????? Poate unora o sa li se para prea mult poza asta, sau n-o sa le placa... Dar ma simt prea bine in pielea mea si cu mine ca sa o tin ascunsa in telefon!???????? Asta sunt eu, cu bune si cu rele, fara edit si filtre!???? Imi place de mine cel mai mult din lume asa!???? Invatati sa va uitati in oglinda si sa vedeti in ea cea mai frumoasa si iubita persoana din viata voastra!???? O sa va schimbe viata treaba asta! Nu exista defecte si nici perfectiune, exista individialitate si trebuie iubita si sarbatorita!???? Cand esti bine cu tine, poti sa apreciezi binele si frumosul din jurul tau!♥️ Prea deep pentru o poza in juma de costum de baie da’ chiar nu e vrajeala, self loveu e mare lucru, incercati!????????????

A post shared by RUBY ???????????????? (@rubyishot) on

”Poate unora o să li se pară prea mult poza asta, sau n-o să le placă... Dar mă simt prea bine în pielea mea și cu mine ca să o țin ascunsă în telefon!”, a fost o parte din mesajul postat de aceasta.

Imaginile au strâns peste 73.000 de aprecieri și zeci de comentarii din partea fanilor care au apreciat curajul de care a dat dovadă cântăreața.

sursa foto: instagram Ruby

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos.

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni