• PRO TV
  • Țara Făgărașului, destinația anului 2020 în România.  Liviu Stanciu: ”Este, într-adevăr, un tărâm magic!”

Țara Făgărașului, destinația anului 2020 în România.  Liviu Stanciu: ”Este, într-adevăr, un tărâm magic!”

Un loc unic, aflat în centrul țării la doar 200 de km de București, zona Țara Făgărașului este destinația ideală pentru o mini-vacanță activă, de descoperire, fiind desemnată destinația anului 2020 în România.  

Liviu Stanciu, video content producer la PRO TV, și iubita sa, Marisa Paloma, influencer și antreprenor, au ales și ei Țara Făgărașului, un ținut situat între Brașov și Sibiu, unde se ajunge destul de ușor cu mașina pentru că drumurile sunt bune, așa cum au spus chiar cei doi. Aceștia și-au încărcat bateriile timp de patru zile într-un ținut de vis, un colț de rai.

Au surprins imagini fabuloase din acest ținut despre care mulți știu, dar nu îi cunosc, din păcate, adevărata valoare. Țara Făgărașului este un tărâm magic, un loc unde munții parcă se nasc din câmpie și dacă alegi și tu să îți dai restart și să îți încarci bateriile în acest an, cu siguranță nu ai cum să te plictisești sau să pleci dezamăgit, iar materialul video de mai sus este o dovadă în acest sens.

Poți să străbați râurile cu caiacul, să te dai cu tiroliana, să faci drumeții, să te bucuri de frumusețea unui loc prea puțin exploatat la adevărata sa valoare până în acest moment. 

Cei doi descriu Țara Făgărașului ca fiind un colț de rai, o destinație de vis și pentru anul acesta și pentru anii care vor urma, un obiect turistic de neratat, cu alte cuvinte. 

Locurile pitorești, oamenii calzi și buni care te primesc cu brațele deschise în casele lor pentru a te familiariza cu zona, cu tradițiile, cu obiceiurile, cu preparatele culinare, toate aceste lucruri sunt de neratat în această vară, așa cum a mai spus Liviu Stanciu în cadrul emisiunii ”La Măruță” de la PRO TV.
 
Dacă ți-ai propus o vacanță de vis în România, intră pe site-ul www.tarafagarasului.com sau pagina oficială de Facebook

#tarafagarasului

Descoperă bucuriile naturii și profită de resursele ei din Țara Făgărașului. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni