• PRO TV
  • Bianca Drăgușanu a Marii Britanii, Chloe Ferry, imposibil de ignorat pe stradă. Cum arată rochia ei sexy

Bianca Drăgușanu a Marii Britanii, Chloe Ferry, imposibil de ignorat pe stradă. Cum arată rochia ei sexy

Bianca Drăgușanu a Marii Britanii, Chloe Ferry, imposibil de ignorat pe stradă. Cum arată rochia ei sexy

Chloe Ferry este o prezență zilnică în tabloidele britanice. Vedetă de reality show, aceasta este un fel de Bianca Drăgușanu a Marii Britanii: blondă, sexy, fană a operațiilor estetice. Urmărită de aproape 3.5 milioane de admiratori pe Instagram, Chloe Ferry face paradă în imagini super sexy cu corpul său super tunat.

Vedeta de reality show este una dintre țintele favorite ale paparazzilor din Marea Britanie, care o urmăresc peste tot. Aceasta le oferă mereu “marfa” mult așteptată :) De data aceasta, Chloe Ferry a fost surprinsă într-o rochie neagră imposibil de scurtă, de strâmtă și de… decupată. Aceasta și-a arătat bustul impresionant prin tăieturile rochiei sale.

Sursa foto: PROFIMEDIA

Chloe Ferry s-a remarcat în cadrul unor emisiuni tip reality show, datorită formelor sale super sexy. Blonda a reușit să atragă atenția asupra sa în cadrul emisiunii Geordie Shore, de pe MTV, dar și la Celebrity Big Brother. 

În urma cu un an, Chloe Ferry avea circa 13 kg în plus și o mulțime de oameni îi spuneau pe rețelele de socializare că “este grasă”. Vedeta a trecut printr-o perioadă de depresie și a ajuns în cabinetul chirurgului estetician pentru unele îmbunătățiri ale aspectului său fizic.

“Eu sunt o persoană puternică, dar să te trezești în fiecare zi cu comentarii de genul “Ești grasă!”, “Ar trebui să îi pui silicoane” nu îți face bine și începi să crezi că oamenii ăștia au dreptate – trebuie să îmi pun silicoane, trebuie să slăbesc. Voiam o reparație rapidă, așa că am apelat la operații estetice, crezând că aceste comentarii negative vor dispărea peste noapte. Departe de adevăr! Au devenit și mai multe”, a mărturisit vedeta.

 În cele din urma Chloe Ferry și-a dat seama că sportul și dieta sunt, de fapt, cheia succesului. Vedeta de reality show a făcut câteva modificări importante în stilul sau de viață și a slăbit 13 kg. Tânăra a postat o imagine cu transformarea sa și astfel le-a închis gura răutăcioșilor. Chloe a primit, în sfârșit, o mulțime de felicitări. “Mi-a fost atât de frică să postez imaginea asta. Vă mulțumesc pentru comentariile drăguțe”.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni