• PRO TV
  • Întrebarea Mesei Rotunde cu Alex Alvarez: Topul celor mai sexy vloggerițe

Întrebarea Mesei Rotunde cu Alex Alvarez: Topul celor mai sexy vloggerițe

Întrebarea Mesei Rotunde cu Alex Alvarez: Topul celor mai sexy vloggerițe

Ca în fiecare vineri, Daragiu ne aduce, în exclusivitate pe protvplus.ro, show-ul ”Întrebarea Mesei Rotunde”, în care o vedetă are de ales: răspunde la întrebări incomode sau mănâncă ce e pe farfurie!

În acest episod, este rândul vlogger-ului Alex Alvarez să deguste unele dintre cele mai ”delicioase” tentații culinare: smoothie fermentat natural, salivă de alpaca, vomă de iepure, limbă de porc, creier de vită sau testicule de taur.

Alex a refuzat să răspundă la întrebarea, ”Care e vloggerul care te-a enervat cel mai tare în Pariu cu viața 2?”, astfel că a gustat dn voma de iepure.

La rândul lui, Daragiu a fost întrebat: ”Ce artist vrei să scoți din trending?”. ”L-aș scoate pe Abi pentru mi se pare incredibil că a putut să facă atât de mult brand power pe chestii... Dacă nu ar fi el, nu ar mai fi nici alții. Ar dispărea un idol pe care nu l-am dori”.

Cei doi fac, în continuare, un top al celor mai sexy vloggerițe care au apărut în Pariu cu viața 2: Cristina Almășan, Dia, Daria Jane și Sweet Paprika, riscând, desigur, să-și atragă mânia divelor asupra lor. 

Iar la întrebarea ”Care e membrul 5Gang care nu are ce căuta în trupă?”, Alex Alvarez are o reacție de milioane.  

Urmăriți, mai jos, o ediție amuzantă a show-ului ”Întrebarea Mesei Rotunde” cu Alex Alvarez. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni