• PRO TV
  • Bill Gates face previziuni legat de evoluția pandemiei noului coronavirus! Cum va evolua situația din punctul acestuia de vedere

Bill Gates face previziuni legat de evoluția pandemiei noului coronavirus! Cum va evolua situația din punctul acestuia de vedere

Bill Gates face previziuni legat de evoluția pandemiei noului coronavirus! Cum va evolua situația din punctul acestuia de vedere

Bill Gates a vorbit la CNBC despre modul în care va evolua pandemia cauzată de noul coronavirus până la finalul anului și cum vor influența noile scheme de tratamente acest lucru. 

Filantropul miliardar Bill Gates a declarat că medicamentele terapeutice pentru tratarea noului coronavirus ar putea reduce rata de deces substanțial în acest an, dar un vaccin va fi crucial pentru a readuce în societate un sentiment de normalitate.

 „Puteți vedea efectele acțiunii terapeutice mai rapid decât beneficiul acțiunilor de prevenție”, a spus Gates pentru CNBC în „Squawk Box”. „Deci cred că există o șansă bună să avem o reducere substanțială a ratelor de deces până la sfârșitul anului prin apariția și combiarea noilor acțiuni terapeutice.”Co-fondatorul și co-președintele Microsoft al Fundației Bill și Melinda Gates a declarat că Remdesivir a fost unul dintre tratamentele principale din cercetarea terapeutică. Remdesivir este un medicament antiviral de la Gilead Sciences care s-a dovedit a fi redus riscul de deces la pacienții cu Covid-19 grav bolnavi cu 62% comparativ cu îngrijirea standard.

Chiar dacă aceste noi scheme terapeutice vor ajuta în mod semnificativ pacienții infectați cu noul coronavirus care suferă de simptome severe, Gates a spus că deocamdată nu ne vor „conduce înapoi spre normalitatea de dinainte de pandemie”.
 
Pentru ca acestă normalitate să se reinstaleze, Gates e de părere că sunt importante vaccinurile. Astfel, a subliniat importanța de a convinge publicul să ia vaccinul dacă și când acesta va fi disponibil.

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA SHARE ÎN BUCATE:FOTO: SHUTTERSTOCK

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni